Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT

Legendárny dizajnér Peter Molyneux práve zarobil 40.5 milióna libier z NFT ešte pred vydaním hry. 

pridal saver 14.12.2021 o 22:54 pod hry
Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT

HRY > NOVINKY >

Legendárny dizajnér Peter Molyneux práve zarobil 40.5 milióna libier z NFT transakcií ešte pred vydaním svojej novej hry. Rozpredal totiž rôzne územia v hre Legacy krypto investorom, ktorí to kúpili s nádejou, že na tom neskôr zarobia.

Samotná hra je totiž manažment mesta zameraný na továrne. Hra bola síce už letmo spomenutá v roku 2017, ale predstavená bola až teraz cez víkend a spolu s tým bol spustený predaj území. Ten zjavne ide a investori kupujú bez toho, aby vedeli, ako hra bude fungovať a či bude hrávaná. 

V zásade v hre pôjde o biznis. Hráči budú dizajnovať, stavať, starať sa o firmu v meste. Obyvatelia mesta budú robiť v továrňach a vyrábať vaše produkty, ktoré sa budú následne predávať. A keďže je to postavené na NFT a krypte - LegacyCoin v Ethereum blockchaine, budete sa môcť stať majiteľom virtuálnych pozemkov. 

„Vlastníctvo Land NFT vám umožní založiť si vlastné in-game blockchainové obchodného združenia v Legacy. Budete môcť hrať Legacy, pričom budete zarábať a vlastniť svoje výtvory,“ vysvetlilo Gala Games majitelia platformy  na predaj vecí do blockchainových hier.

"Rozhodujúce je, že ako vlastník obchodného združenia budete mať prístup k Legacy Keys. Tieto položky môžete požičať ďalším ľuďom, ktorí chcú začať podnikať v hre, čím sa z nich stanú vaši obchodní partneri v hre. Ako súčasť združenia, budú s vami zdieľať časť svojich zarobených LegacyCoinov.“

Pozemky do hry si môžete kúpiť tu.  Je prekvapivé, ako sa to teraz pri ohlásení s nákupmi virtuálnych pozemkov rozbehlo. Zrejme Molyneux vystihol ten správny čas, kedy sa dá ľahko stiahnuť majiteľov kryptomien z ich peňazí. Tí teraz budú dúfať, že hra bude niekedy aj dokončená a bude fungovať. Pre zaujímavosť, najdrahšia vec, ktorá sa predala, bol londýnsky pozemok, limitovaná edícia jedeného pozemku s Ancient raritou. Stál 670 tisíc libier.

Ak si Molyneuxa pamätáte z jeho starých čias, spravil klasiky ako Populous, Syndicate, Magic Carpet alebo Dungeon Keeper, následne Black and White sériu alebo Fable sériu. Pridal aj Movies manažmentovku. Odkedy však odišiel z Lioneheadu a založil 22 Cans štúdio, išlo to s ním dole kopcom, nasľuboval geniálnu hru, ale dodal len Godus, ktorá je po piatich rokov stále v early access a neupdatovaná, alebo mobilný The Trails s množstvom mikrotransakcií. Teraz prišiel s týmto. 





Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT  Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT
Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT  Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT
Páči sa mi!






Nová hra Legacy od Molyneuxa je manažmentovka mesta s blockchainom a NFT
PC

Vývoj: 22cans
Štýl: Managementová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19844)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk