Halo približuje svoj seriálový svet

Seriál ponúkne svoju vlastnú príbehovú líniu upravenú oproti kánonu.

pridal saver 29.1.2022 o 10:31 pod filmy
Halo približuje svoj seriálový svet

FILMY > NOVINKY >

Ešte pred prvým trailerom na Halo seriál, ktorý príde v nedeľu, približuje 343 štúdio jeho umiestnenie a vlastnú príbehovú líniu. 

Čo sa týka príbehovej línie, tú nazývajú Silver Timeline a bude to vlastná seriálová vízia Halo univerza, ktorá vyberá kľúčové prvky z kánonu príbehu, ale zachytáva ich inak, zároveň presúva udalosti do užšieho časového úseku. Originálny príbeh z hier, kníh a komiksov zachytáva desiatky rokov a tu sa to celé viac komprimuje pre potreby TV. Autori nechceli tlačiť seriál neprirodzeným smerom. 

Halo približuje svoj seriálový svet

Halo kánon sa pritom zachováva a budú v ňom pokračovať hry, knihy a komiksy, ale seriál pôjde vo svojej vlastnej Silver Timeline. Autori k tomu hovoria, že Silver bude viac uzemnenou a drsnejšou verziou udalostí, postáv a eventov. Niektoré veci budú podobné, o iných autori hovoria, že fanúšikov prekvapia. Napríklad náhoda, ktorá priniesla Master Chiefa a Cortanu k prvému Halo prstencu, je preč, podobne aj rôzne iné eventy budú nasmerované rôzne, aby logickým prepojením sedeli na seriálové udalosti.

Halo približuje svoj seriálový svet

Zároveň hovoria, že seriál toho môže ukázať viac a to aj veci, ktoré by sa napríklad do hier nehodili. Napríklad ukáže deti trénujúce za Spartanov, poukáže na etiku a morálku tohto programu. Niektoré veci, ktoré ukáže seriál, sa neskôr môžu objaviť aj v hrách ako lokality, brnenie alebo ich verzie vozidiel.

Halo približuje svoj seriálový svet

Z veľkých lokalít pretvorili do reality Reach s White tower a Fleetcom operačnými centrami alebo relay hubom. Tieto lokality chceli priblížiť referenčným verziám, či už z artov, z Halo Reach hry alebo aj animovanej série Halo: Fall of Reach. Do seriálu prepracovali aj High Charity, hlavnú stanicu Covenantov, alebo Rubble stanicu v asteroidoch, ktorej príbeh bude v tiež prepracovaný do TV podoby. Tá bola spomenutá len v krátkych príbehoch.

Halo približuje svoj seriálový svet

Pripravili aj špeciálne brnenia pre Silver Team, kde niektoré veci ako prilby sa robili v 343 štúdiu, iné časti brnenia dizajnovali návrhári, tak aby boli praktické a zároveň robustné. Okrem Master Chiefa vieme, že súčasťou Silver teamu bude Riz-028, Kai-125 a Vannak-134.

Halo približuje svoj seriálový svet

Výraznou postavou celého seriálu bude doktorka Hasleyova, ktorú stvárnila Natascha McElhone a ktorá vytvorila ako super vojakov, tak Cortanu. Doplnia to postavy Jacoba Keyesa, Mirandy Keyesovej, Margaret Parangosky a samozrejme Cortany.

Halo približuje svoj seriálový svet

Čo sa týka premiéry seriálu, ešte dátum nie je a uvidíme, či nám ho trailer ukáže, ale aktuálne teraz sa robí postprocessing a teda všetky CGI rendery, strihanie a upravovanie scén.





Páči sa mi! (+4)






Xbox One
PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 15. november 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk