World of Tanks dostáva najväčší update tohto roka

Prináša nové tanky, novú mapu, vylepšený matchmaking a grafické zmeny.

pridal matus_ace 31.8.2022 o 15:25 pod hry
World of Tanks dostáva najväčší update tohto roka

HRY > NOVINKY >

World of Tanks PC vydáva najväčšiu obsahovú a technickú aktualizáciu tohto roka. Nový prírastok talianskych stíhačov tankov sa skladá zo šiestich výskumných vozidiel od úrovne V až po úroveň X. Všetky tanky budú mať silný čelný pancier, vynikajúci uhol stlačenia dela a počnúc úrovňou VII aj klasický autoloader s neobvyklým prevedením ako unikátny herný prvok. Budú to Semovente M41; Semovente M43 Bassoto; Semovente Controcarro mod. 1956, Controcarro mod. 67, Controcarro 1 Mk a Controcarro 3 Minotauro.

V náhodných bitkách sa tiež objavuje nová mapa Outpost. Ide o malebnú letnú mapu, ktorá kombinuje otvorené zelené plochy, ruiny miest a zákopov a pôsobivú pevnosť s vlastnou základňou. Vďaka všetkým týmto prvkom je lokácia rozmanitá ako po vizuálnej, tak po hernej stránke.

Autori tiež zavádzajú nové pravidlá pri vyvážená ľahkých tankov a kolesových vozidiel. Systém tvorby tímov bude teraz striktnejší pri priraďovaní ľahkých tankov do tímov a vždy sa pokúsi zaistiť to, aby bol v každej bitke v oboch tímoch rovnaký počet ľahkých tankov. Bude tu tiež obmedzenie na 1 kolesové vozidlo v tíme. Aby pomohli tieto zmeny presadiť, predstavujú tiež obmedzenie na nie viac ako jeden ľahký tank/kolesové vozidlo VII.–X. úrovne v čate. Sú tu tiež dôležité zmeny ohľadom počtu delostrelectva v tíme. Teraz vo väčšine bitiek budú v tíme 0-2 delostrelectvá. Tak matchmaking zníži počet bitiek s 3 delostrelectvami v tíme na absolútne minimum.

V rámci aktualizácie 1.18 sa hráči dočkajú aj vizuálnych zmien, ktoré sa budú meniť v závislosti od schopností počítača. Teraz sa pásy vozidiel v hre pri zásahu správne odvíjajú, odlietavajú a zostávajú na zemi, pokiaľ je vozidlo zasiahnuté pri pohybe vysokou rýchlosťou.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk