Kojima hovorí, že jedine Microsoft pochopil jeho nový projekt

pridal saver 22.12.2022 o 17:24 pod hry
Kojima hovorí, že jedine Microsoft pochopil jeho nový projekt


Kojima len mierne priblížil svoj titul, ktorý pripravuje s Microsoftom. Hovorí o ňom v novom interview.

V interview spomína ako svoje začiatky v Konami, založenie Kojima Production, ako aj to, že korona a aj pomalý PC port Death Strandingu mu odložili plány. Pre koronu zrušil aj krátky film, na ktorom pracoval. Teraz pracuje na Death Stranding 2, pripravuje Death Stranding film a aj novú hru s Microsoftom. K nej povedal:

Mám tendenciu sa ľahko nudiť. Čiastočne sa mi darí tvoriť hry už 30 rokov preto, lebo nové technológie rýchlo nahrádzajú staré. Technológia, ktorú používate dnes, nemusí byť zajtra použiteľná, a mňa zaujíma, ako do nej zakomponovať novinky. Nesprávna voľba môže mať, samozrejme, za následok neúspech. V tomto smere je to trochu ako vesmírny program. Projekt, na ktorom pracujeme so spoločnosťou Microsoft, je projekt, o ktorom som uvažoval už päť alebo šesť rokov. Projekt si vyžadoval infraštruktúru, ktorá nikdy predtým nebola potrebná, takže som o ňom diskutoval s množstvom rôznych veľkých spoločností a robil som prezentácie, ale naozaj sa zdalo, že si myslia, že som sa zbláznil. Nakoniec to bol Microsoft, ktorý ukázal, že to chápe, a teraz na projekte spolupracujeme, vrátane technologickej stránky.

Uvidíme, čo nakoniec ponúknu a čo to vlastne bude za hra. Čo sa týka filmu Death Stranding, tam rovno hovorí, že nechcel spraviť niečo veľké:

Od minulého roka som každý týždeň viedol videohovory s mnohými ľuďmi v Hollywoode, a to nielen kvôli Death Stranding. Dostal som veľa ponúk, ale mojím zámerom od začiatku nebolo natočiť filmový trhák. Alex Lebovici zo štúdia Hammerstone sa s mojou víziou v tomto smere stotožnil. Bolo veľa ponúk na natočenie veľkofilmu so slávnymi hercami a efektnými výbuchmi, ale na čo by boli výbuchy v Death Stranding dobré? Zarobenie peňazí tiež nie je niečo, na čo by som sa vôbec sústredil. Zameriavam sa na artovejší prístup a jediný človek, ktorý mi ponúkol, že takýto film natočí, bol Alex Lebovici, čo ma núti myslieť si, že je to dosť nezvyčajný typ.

Dodáva, že zatiaľ nevie, či použije niekoho z hry. Nechce, aby film bol ako hra a dopadol tak ako ostatné filmy podľa hier. Chce skúsiť niečo nové, čo v takejto adaptácii nikto ešte nepoužil. Verí si a hovorí, že musí spraviť niečo, čo bude inšpirovať nových tvorcov, ktorí si to pozrú o 10-20 rokov.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk