Xbox Developer Direct bude dnes o 21:00

Microsoft na dnes naplánoval svoj prvý event v tomto roku.

pridal saver 25.1.2023 o 20:17 pod hry
Xbox Developer Direct bude dnes o 21:00

HRY > NOVINKY >

Microsoft na dnes naplánoval svoj prvý event v tomto roku. Ukáže a rovno dátumy odhalí pre hry RedFall, Minecraft Legends a Forza Motorsport. Pridá aj novinky do sveta The Elder Scrolls Online. Uvidíme, či budú aj nejaké ohlásenia mimo týchto štyroch hier. Stream bude mať na YouTube aj oficiálne české titulky.

Po evente bude nasledovať hlbšie predstavenie Elder Scrolls noviniek, zajtra večer hlbšie predstavenie novej Forzy v pravidelnom Forza streame.

Stream bude mať 45 minút. Môžete pozerať so slovenskými titulkami.

  • Minecraft Legends ukazuje v streame PvP hru, ktorá bude rovnako ako kampaň vždy procedurálne generovaná. Hráči budú budovať svoje pevnosti, objavovať svet, útočiť na pinglinov, ale aj nepriateľov, ale obraňovať sa pred nepriateľmi. Hra príde 18. apríla.

  • Nasleduje Forza Motorsport, ktorá teraz dostáva svoju prvú väčšiu prezentáciu. Je to ich prvá hra postavená rovno pre novú generáciu s novou fyzikou, zlepšenou deštrukciou a aj s ray tracingom. Pri vydaní ponúkne cez 500 aut s 800 vylepšeniami, pričom cez 100 aut bude nových. 

     Autori prepracovali detaily áut, ich shadery pre čo najlepšie odlesky a detaily. Na autách sa bude usadzovať aj prach a špina. Zároveň hra dostane aj novú zvukovú stránku, každý audiosystém prepracovali od základov. Hra vyjde s 20-timi prostrediami, z ktorých bude 5 nových. Všetky sú laserovo naskenované s dynamickými počasiami, zmenou dňa a noci, rovnako aj diváci budú 3D.  Zároveň dynamická teplota, mokré povrchy a pogumovania od pneumatík zaistia, že žiadne dve kolá nebudú rovnaké. Všetko je renderované v 4K 60 fps.

    Hra vyjde v roku 2023. Nemá však ešte bližší dátum

  • Nasleduje hra od Tango nazvaná Hi-Fi Rush, čo vyzerá ako celshadovaná verzia Sunset Overdrive s robotmi. Bude to však rytmická akcia s bojmi založenými na hudbe, kde ak sa trafíte do tónov, údery budú silnejšie, pridajú sa aj gitarové sekvencia.

    Hra je dostupná a rovno vyšla v Game Passe. Je dostupné na PC a Xbox Series XS.

  • Elder Scrolls Online prichádza s prezentáciou novej kapitoly hry a to Necrom. Bude to jedno z najlepších rozšírení. Zavedie hráčov na východ od Morrowindu do Telvanni oblasti. Hráči tam stretnú nových nepriateľov. Necrom príde v júli a ponúkne ako dostatok singleplayer obsahu, tak tímového. Zároveň Behesda otvára hre všetky predchádzajúce kapitoly zadarmo.

  • Uzatvára to nová hra od Arkane a to Redfall, ktorá prinesie boje proti upírom. Všetko sa to bude odohrávať na otvorenom ostrove s detailným prepracovaním. Ten budete objavovať a budete na ňom spĺňať misie pre miestnych obyvateľov a popritom ničiť rôznych nepriateľov. Či už sám alebo kooperačne s priateľmi - vtedy dostanete viac možností vďaka skillom jednotlivých postáv.

    Pripomína to štýl Far Cry, ale s nadprirodzenými schopnosťami mixnutého so Stalkerom s nebezpečnými lokalitami. Pridáva sa aj obsah mimo príbehu, kde viete zachraňovať ľudí, ktorí majú byť obetovaní, alebo sa budete dostávať cez portály aj do iných svetov, aby ste zastavili príchod upírov. Pritom v hre budú hniezda upírov, ktoré budete z mapy čistiť a cieľom bude rozstreliť ich veľké srdce, alebo silní upíry, ktorých budete musieť poraziť, aby ste oslobodili štvrte mesta.  Chýbať nebudú vylepšovania skillov a možností, zároveň budete získavať stále lepšie zbrane.

    Hra vyjde 2. mája.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk