Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť

Pozrite si 10 minút z hrania pripravovanej puzzle hry Wanderful.

pridal matus_ace 19.3.2023 o 15:01 pod hry
Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť

HRY > NOVINKY >

Na Daedalic Days 2023 sme si mohli vyskúšať peknú kôpku zaujímavých hier a väčšinu z nich som už predtým poznal, prípadne aj hral. Jedna ma ale naozaj prekvapila, lebo som ani len netušil, že vôbec existuje. Je to práve hra Wanderful, ktorú sme si tam mohli vyskúšal v skorej alpha verzii. Je to puzzle hra, ktorej hrateľnosť z veľkej mieri závisí od vás. Zároveň je to casual hra, aby si k nej vedel sadnúť naozaj každý.

Hrateľnosť je postavená na jednoduchom princípe - odhaľujte, čo sa skrýva vo svete za každým ďalším dielikom. Začínate v holo svete, ktorý musíte vy vybudovať. pozbierate nejaké dieliky, ktoré sa vo vašom inventári zmenia na kartičky a tie môžete následne použiť a pomocou nich odhaliť ďalšie časti sveta. Dieliky sú ale rôzne. Niektoré pridajú veľkú kus sveta, iné zase menší. Ale môže byť napríklad so schodiskom, takže sa dostanete aj na vyvýšené miesta.

Sami si tak vlastným tempom určujete, ako budete svet rozširovať, kam sa vyberiete a podobne. Ale pozor, existuje tu aj možnosť zlyhania, ako ukazuje video vyššie. Nedá sa tak hrať úplne bez premýšľania. práve naopak, je vhodné pri hraní naozaj spomaliť, poobzerať sa po svete, zvážiť svoje možnosti a podľa toho sa rozhodovať. Je to skôr relaxačný typ zážitku, čomu je prispôsobené aj audiovizuálne spracovanie.

Zatiaľ to však bola len raná alpha verzia, takže mala svoje chybičky a je otázne, ako dlho dokáže tento koncept zaujať. Hra má ponúkať kopu levelov, kde sa budú hráči predháňať v tabuľkách v tom, kto získa najvyššie skóre. Čaká nás tak kopa prostredí, kopa levelov (ale skôr kratších), interaktívny soundtrack a pohodlné ovládanie. Hra by mala vyjsť niekedy tento rok na PC a uvidíme, či sa niekedy dostane aj na iné platformy.





Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť  Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť  Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť
Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť  Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť
Páči sa mi!






Vyskúšali sme si roztomilú puzzle hru Wanderful, ukážeme vám hrateľnosť
PC

Vývoj: Daedalic Entertainment / Tiny Roar
Štýl: Stratégia / Adventúra
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk