Dungeons & Dragons tiahne na PSP

pridal spacejunker 3.5.2006 o 12:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Klasických RPG hier by ste na platforme PSP spočítali na prstoch jednej ruky. Ak nerátame akčné hybridy, tak nám zostane malá skupinka japonských zástupcov, čo sú vlastne iba mierne modifikované porty z konzoly PSone. Atari využíva túto medzeru a vyplní ju ťahovým RPG zo sveta Dungeons & Dragons. Pre mnohých hráčov bude Dungeon & Dragons: Tactics spasením a podľa prvých informácií ich po niekoľko mesačnej nútenej diéte aj poriadne zasýti.

DDT vychádza z pravidiel verzie 3.5 a nájdete tu všetky známe i neznáme potvory, rasy a povolania hrdinov, medzi ktoré pribudnú dva Psionic classy (Psion a Psychic Warrior). S vlastnoručne vypiplanou partiou šiestich hrdinov budete zametať dungeony od protivníkov, ktorých si počas celého dobrodružstva narobíte. Prijímaním a plnením questov formujete priebeh, vývoj a samotný koniec príbehu. Hrdinov si budete môcť vymieňať cez Wi-Fi a ich počet je limitovaný iba kapacitou Memory Sticku. Na kartu si po vydaní budete sťahovať aj nové dungeony, ktoré predĺžia trvanlivosť titulu.

Okrem singleplayer kampane ponúkne Dungeons & Dragons: Tactics aj niekoľko multiplayer módov. Kooperatívne prechádzanie kampane spolu s kamarátmi je samozrejmosťou a ak sa nezhodnete, môžete zmerať sily svojich hrdinov v deathmatchi v špeciálnych arénach. Dungeons & Dragons: Tactics vychádza koncom tohto roka a ak sa chcete pozrieť, ako vyzerá hra a jeden súboj v pohybe, siahnite po trojminútovom videu (22 MB) so zábermi z aktuálneho hrania.





Dungeons & Dragons tiahne na PSP Dungeons & Dragons tiahne na PSP Dungeons & Dragons tiahne na PSP Dungeons & Dragons tiahne na PSP Dungeons & Dragons tiahne na PSP
Páči sa mi!






PSP

Vývoj: Atari / Kuju Entertainment
Štýl: RPG
Dátum vydania: 20. júl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19751)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk