Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza

Ste pripravení na hordy kreatúr a boj o prežitie v uliciach infikovaného mesta? Hru si môžete predobjednať aj s bonusmi.

pridal PR 20.4.2023 o 9:56 pod hry
Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza

HRY > NOVINKY >

Už v piatok bude Los Angeles v karanténe. Armáda to tu nezvládla a pred smrtiacim vírusom, ktorý mení obyvateľov mesta na žravé zombie netvory, ustúpila. Budúcnosť LA a ľudstva držíte v rukách iba vy a hŕstka ďalších chválenkárskych kreténov, ktorí sú voči tomuto patogénu náhodou odolní. Vy budete dokonca pohryzení, čo vo vás naopak prebudí vnútornú zombie kreatúru, ktorú využijete pri odhaľovaní pravdy o epidémii aj o tom kto – alebo čo – ste zač.

Dead Island 2 do virtuálneho sveta vracia obľúbenú ságu so zombíkmi a prináša jedinečnú kombináciu hororu, temného humoru a bláznivé vraždenie infikovaných. Dohromady to tvorí epické brakové dobrodružstvo z pohľadu prvej osoby. Preskúmate ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombie beštiami. Či už je to predmestie Beverly Hills, alebo svojrázna promenáda Venice Beach. Všetko je poznamenané hrôzou, v ktorej sa zoznámite s úžasnými postavami, zabijete nespočetné množstvo protivníkov s neuveriteľne krvavými detailmi a vyviniete sa v ultimátneho zabijaka zombíkov.

Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza

Súboje ponúknu ten najintenzívnejší, brutálny a násilný zážitok z pohľadu prvej osoby, s množstvom zbraní a taktických (a krvavých) možností ako sa presekať hordou zombíkov. Či už budete krájať, drviť, páliť, či trhať, chcú vývojári, aby ste to skutočne pocítili. Užijete si totiž jeden z najpokročilejších systémov likvidácie v hrách. Toto mesto anjelov sa hemží zombíkmi, ktorí vyzerajú a správajú sa úplne realisticky. Každá z týchto zmutovaných oblúd s desiatkami odlišných druhov má vlastné mutácie, útoky a stovky vizuálnych variantov s motívom LA. Tieto monštrá sú neutíchajúce, náročné a praví obyvatelia Los Angeles.

Dokážete v tomto pekle prežiť? To zistíte už v piatok 21.apríla na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC s českými titulkami. Krabicová Day one edícia obsahuje Memories of Banoi Pack s dvomi jedinečnými zbraňami - vojnovou palicu Banoi a baseballovou pálkou Memories of Banoi. Ďalej potom špeciálnu kartu schopností Personal Space, ktorá oslavuje pôvodnú hru Dead Island – nevyhnutný prídavok do arzenálu každého zabijaka zombíkov. Predobjednajte si hru na stránkach Brloh alebo PGS a získajte ďalšie bonusy.

Viac o hre nájdete v recenzii.





Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza  Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza  Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza
Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza
Páči sa mi! (+3)






Horor, temný humor a bláznivé vraždenie zombíkov v Dead Island 2 prichádza
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Deep Silver / Dambuster studios
Štýl: Akcia / Adventúra
Dátum vydania: 21. apríl 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19997)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk