Test Drive Unlimited Solar Crown ukázal svoj gameplay

Autori Test Drive naplánovali predstavenie svojej hry na dnes večer.

pridal saver 12.7.2023 o 18:47 pod hry
Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00

HRY > NOVINKY >

Autori Test Drive naplánovali predstavenie svojej hry na dnes večer. Pozrime sa, ako sa im podarilo prepracovať Hong Kong a aj aké bude ovládanie hry.

Autori k tomu hovoria:

Veľkolepá tour

Počas predstavenia hostia preskúmali rôzne tváre a rozmanitosť ostrova Hong Kong, ktorý bol vytvorený v mierke 1:1. Prehliadka začala v hoteli Solar, ktorý vytvoril tím KT Racing. Solar Hotel, postavený na mieste Victoria Parku v srdci Causeway Bay, je 120-poschodový a 540 metrov vysoký architektonický zázrak s jedinečným a futuristickým dizajnom. Po prehliadke apartmánu so sprievodcom pokračoval Alain Jarniou v skúmaní vnútra budovy so zastávkou v hotelovej hale. Táto majestátna hala, navrhnutá ako spoločenské centrum, je predovšetkým miestom na stretávanie sa, rozhovory a stretnutia s ostatnými hráčmi.

Vo veľkom otvorenom priestore sa predvádzajú najlepší vodiči a sú zobrazené všetky dostupné aktivity. Je to ideálne miesto na nadviazanie priateľstva alebo podnecovanie rivality! Na ďalšie zlepšenie sociálneho zážitku môžu hráči v Test Drive Unlimited Solar Crown ovládať svojho prispôsobeného avatara hneď, ako vystúpia z auta. Táto funkcia, ktorá je k dispozícii v uzavretých priestoroch, ako je napríklad Solar Hotel, ponúka širokú škálu interakcií a herných možností.

Ste Street alebo Sharp?

Prezentácia odhalila aj ďalšie dôležité miesta v hre: ústredie Sharps a Streets. Nachádzajú sa na rôznych koncoch ostrova a odrážajú životný štýl dvoch klanov a protichodné názory na luxus. The Streets sa rozhodli prevziať bývalý nočný klub, kde temnú atmosféru kompenzujú neónové svetlá, kým Sharps sa rozhodli revitalizovať reštauráciu luxusného hotela, aby jej dodali pokojnú a dôstojnú atmosféru, ktorá charakterizuje ich klan.

Každý z hostí, sa pripojil k svojmu obľúbenému klanu, aby sa zúčastnil pretekov, v ktorých sa pokúsil prejsť cieľom na prvom mieste a priniesť slávu svojmu klanu.

V spracovaní ostrova Hong Kong v mierke 1:1 sa hráči zúčastňujú súťaže Solar Crown, ktorú organizuje vplyvný Radiant. Za volantom výnimočných pretekárskych áut prestížnych značiek ako Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo a mnohých ďalších môžu voľne objavovať rozmanité prostredia ostrova alebo sa zúčastniť najpopulárnejších pretekov na ostrove Hong Kong.

Okrem áut vo vašej stajni, ktorá je odrazom vašej inšpirácie a odmeny za všetku vašu tvrdú prácu, si môžete prispôsobiť svoj životný štýl tak, ako uznáte za vhodné: vyberte si svoj klan, Sharp alebo Street a obliekajte sa tak, aby ste zapôsobili, vyčnievali z davu a brániť svoj klan. Test Drive Unlimited Solar Crown si zachováva pôvodnú DNA série a zároveň prináša modernú aktualizovanú víziu pretekárskej hry pre viacerých hráčov, aby hráčom ponúkla luxus, výnimočné autá a súťaživosť, odrážajúca život, o akom vždy snívali.

Hra vyjde začiatkom roka 2024 ale prvá uzavretá beta bude už od 24. júla do 27. júla.





Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00  Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00  Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00
Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00  Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00  Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00
Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00  Test Drive Unlimited Solar Crown sa predstaví o 19:00
Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk