Bývalý zamestnanec tajnej služby hovorí, že Amerika skrýva telá mimozemšťanov

Vyšetrovanie okolo UFO v Amerike vládnou komisiou pokračuje a to rovno verejne. 

pridal saver 26.7.2023 o 22:07 pod hardware
Bývalý zamestnanec tajnej služby hovorí, že Amerika skrýva telá mimozemšťanov

HARDWARE > NOVINKY >

Vyšetrovanie okolo UFO v Amerike vládnou komisiou pokračuje a to rovno verejne.  Dnes bolo ďalšie kolo vypočúvania, na ktorom vypovedal jeden zamestnanec tajnej služby a dvaja piloti.

Bývalý zamestnanec tajnej služby David Grusch hovoril, že vláda skrýva „neľudské“ bytosti, ktoré boli nájdené ako dôkaz mimozemského života a má aj neľudské lode.

Povedal výboru napríklad aj to, že:

"Počas mojich oficiálnych povinností som bol informovaný o viacročnom programe vyhľadávania spadnutých UAP a reverzného inžinierstva, ku ktorému mi bol zamietnutý prístup."

Zároveň bol v kontakte s biológmi, ktorí z odberov priniesli "neľudské" vzorky. Bolo to zdokumentované v jeho programe. Totiž Grusch do roku 2023 viedol analýzu nevysvetliteľných anomálnych javov (UAP) v rámci agentúry amerického ministerstva obrany.

Dodal aj to, že americká vláda vie o UFO približne od 30-tych rokov minulého storočia.  Na otázku, či existujú podobnosti medzi jeho pozorovaniami a inými, ktoré boli ohlásené, povedal, že mnohé z UFO boli „tmavosivé alebo čierne kocky vo vnútri čírej gule“, kde sa „vrchol alebo špičky kocky dotýkali vnútrajška gule“.

Komisia sa ho pýtala, či predchádzajúce vyhlásenia Seana Kirkpatricka, vedúceho úradu Pentagonu All-Domain Anomaly Resolution Office, mali pravdu v tom, že vláda USA nemala žiadne dôkazy o nehumánnej inteligencii. "To nie je presné." Zároveň na otázku potvrdil, že existuje program na spätné inžinierstvo mimozemského plavidla.

Spomínal aj to, že veľa ľudí bolo zranených a bolo im ublížené, keď chceli niečo povedať o veciach, ktoré vedia. Aj jeho sa snažili zastaviť pred výpoveďou, a to konkrétne spravodajské služby a Pentagon.

Okrem neho vypovedali aj piloti Ryan Graves a David Fravor, ktorí hovorili o objektoch, ktoré videli a aj o tom, ako to Pentagon zatajuje. Čo sa týka objektov:

"Rád by som povedal, že objekt Tic Tac, ktorý sme videli v roku 2004, bol oveľa lepší ako čokoľvek, čo sme mali v tom čase, čo máme dnes alebo sa snažíme vyvinúť v nasledujúcich 10 rokoch," povedal Fravor. "Ak v skutočnosti máme programy, ktoré disponujú touto technológiou."

Graves k tomu dodal:

"Tieto pozorovania nie sú zriedkavé ani ojedinelé. Sú rutinné. Posádky vojenských lietadiel a obchodní piloti - vyškolení pozorovatelia, ktorých životy závisia od presnej identifikácie - sú často svedkami týchto javov." Často sa stretávajú s nehybnými objektmi, ktoré v momente zrýchlia na nadzvukovú rýchlosť.

Potvrdil, že táto technológia môže byť ohrozením. Hovorí, že "technológia, ktorej sme čelili, bola oveľa lepšia ako čokoľvek, čo sme mali my“. Fravor nazval „výsmechom“, že americká armáda a vláda nemajú centralizované úložisko pre správy o UAP.

Zástupcovia v záverečných poznámkach zdôraznili, že tento problém vo svojej podstate nie je ani tak o hľadaní dôkazov o údajných mimozemšťanoch, ale viac o požadovaní zodpovednosti a transparentnosti. Kongres síce uznáva, že téma UAP je mnohostranná a vyžaduje si opatrný prístup založený na údajoch, ale musí povedať ľuďom v Pentagone, že pracujú pre nich, pre vládu, nie naopak. A to je presne to podstatné. Toto je problém "Nemôžeme dôverovať vláde, ktorá neverí svojim ľuďom."


Zdroj: www.space.com



Páči sa mi! (+12)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19998)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk