Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia

pridal spacejunker 5.6.2006 o 13:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Mnohých isto trápila otázka, prečo sa tvorcovia série Ratchet & Clank pustili do vývoja FPS akcie. Našou prvou hrou bola kritikou ocenená FPS-ka Distruptor pre PSone, odpovedá Ted Price, prezident Insomniac Games, v rozhovore pre server GameSpot. Resistance: Fall of Man nebude (ako by sa podľa obrázkov mohlo zdať) iba WWII hrou s mimozemšťanmi. Predvádzané úrovne na E3 boli do dema vybrané naschvál, aby sa nedostalo do éteru príliš veľa informácií.

Podobnosť s hrami z druhej svetovej vojny bude stierať vplyv mimozemskej entity, nazvanej Chimera, ktorá sa podpíše pod architektúru, zbraňový arzenál i ovládateľné vozidlá, priamo ovplyvňujúce ráz Európy, kam je hra zasadená. Jedným z ďalších prvkov odlišujúcich Resistance od tematicky rovnakých hier, sú tzv. Hero moments, čo sú situácie, kedy sa vám podarí obrátiť sled udalostí vo váš prospech a zachrániť pritom svojich spolubojovníkov pred istou smrťou.

V hre sa chopíte seržanta rangerov Nathana Halea a prežijete s ním najkrutejšie boje počas štyroch júlových dní v roku 1951. Autori sa pohrali s históriou, kedy svet nezažil druhú svetovú vojnu, ale mestá vyplienil vírus chiméra. Príbeh rozprávaný kombináciou in-game a renderovaných záberov, fotografií, dobových máp a komentáru bude objasňovať, prečo ľudia nebojujú proti nacizmu a čo sa udialo v čase, kedy mala zúriť v plnej sile druhá svetová.

V tom období určite nešlo o priateľskú návštevu z vesmíru, ale cielenú inváziu, proti ktorej sa postavíte ničivými zbraňami. Budú mixom ľudskej a mimozemskej technológie a každá bude mať alternatívny režim paľby. Nathan ich odnesie všetky naraz a tak sa nebudete musieť zaťažovať výberom toho správneho kanóna v strede bojového poľa. Svoju úlohu zohrajú aj vozidlá, ale nič bližšie nie je známe. Ak by sme si mali zašpekuľovať, tak povieme, že na ich ovládanie použije Insomniac gyroskopy v novom gamepade.

Autori popri singleplayer kampani nezabúdajú ani na multiplayer. Blízke sú im exotické módy a tak môžeme čakať niečo viac ako len deathmatch. Rozmanité tímové i sólo módy pre 4 hráčov offline (spliscreen) alebo 32 hráčov online doplní kooperatívne prechádzanie kampane. Momentálne sa v štúdiách Insomniac napríklad ladia detaily na predstavených mapách, ako zničiteľné objekty, poskytujúce dočasný úkryt pred guľkami. Uvažuje sa aj o sťahovateľnom obsahu (pravdepodobne vo forme nových máp) a rozlíšení 1080p. Uvidíme vo finálnej verzii, ktorá do boja vyrazí v novembri spolu s konzolou PS3.

Čakanie na Resistance si môžete skrátiť stiahnutím E3 traileru (31 MB).





Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia
Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia  Resistance Fall of Man veľká novembrová invázia
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk