Jack Keane plavba na tajomný ostrov

pridal spacejunker 6.6.2006 o 9:52 pod hry
HRY > NOVINKY >

Deck 13 sa po dokončení humornej adventúry ANKH (recenzia) pustili do vývoja jej voľného pokračovania a rozbehli práce na novom, rovnako farebnom dobrodružstve Jack Keane. Jack je kapitánom lode, vyrástol ako sirota, motá sa po Londýne a na krku má niekoľko dlhov. Jedného dňa sa mu naskytne príležitosť odviezť tajného agenta z Kapského mesta na neznámy a o to viac záhadný ostrov niekde v Indickom oceáne. Bez nejakých ďalších otázok berie úlohu a s vidinou rýchleho a bezproblémového zárobku vypláva.

Ešte pred nabraním kurzu tajomný ostrov, narazí Jack na otravnú Amandu. Zhodou náhod má namierené na rovnaký ostrov ako agent. Najskôr bude vystupovať ako nepriateľ, ale neskôr v hre sa z Amandy vykľuje spojenec a dokonca ju bude možné aj ovládať. Aby sa situácia ešte viac skomplikovala, tak tesne pred ostrovom sa loď rozbije o skaly a agent sa vyparí. Jack hľadá peniaze a chce rýchlo vziať nohy na plecia, ale potom sa dozvie o Temnom, ktorý tu všetko kontroluje a dokonca prevádza rôzne experimenty. Čo je však najhoršie, Jack nemôže zdrhnúť, lebo je s Temným a ostrovom nejakým spôsobom spojený!

Point'n'click adventúra Jack Keane pobeží na rovnakom engine ako ANKH, tu však podobnosti nekončia. Akčné prvky bude po celú dobu odľahčovať všadeprítomný humor, obtiažnosť bude postupne stúpať a narazíte na šialené postavičky, ako opicu na bicykli. Celkovo ich má byť viac ako 40. Podľa preview na AdventureGamers sa pri hraní vytvára ilúzia, že vás niečo tlačí vpred. Hádanky ani hra však nie sú časovo obmedzené. S kapitánom Jackom Keanom vyrazíme na plavbu v polovici budúceho roka.





Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov Jack Keane plavba na tajomný ostrov
Jack Keane plavba na tajomný ostrov
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: bhv Software / Deck 13
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk