Konečne vieme, kedy vyjde Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

O hru sa už stará nové štúdio a pomaly nám bude dávkovať nové informácie.

pridal matus_ace 2.9.2023 o 22:53 pod hry
Konečne vieme, kedy vyjde Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

HRY > NOVINKY >

Máloktorá očakávaná hra mala tak turbulentný vývoj ako akčná RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Hra bola predstavená v roku 2019, ešte v ten istý rok sme si ju boli vyskúšať na Gamescome, no potom to prišlo - prvý odklad, druhý odklad, zmeny vo vývojovom tíme, zrušenie štúdia, až sa nakoniec hra dostala do akéhosi limba - ani živá, ani mŕtva. Vedeli sme, že chce Paradox opäť rozbehnúť vývoj, no nedarilo sa to a nevedel ani nájsť to správne štúdio. Zdá sa, že ho konečne našiel.

Paradox totiž oficiálne oznámil, že sa o vývoj hry teraz stará The Chinese Room, ktoré patrí pod Sumo Digital. To je dosť známe štúdio, ale uvidíme, ako si s hrou poradí. Doteraz robilo zväčša na príbehovkách a hororoch, čo boli skôr lineárne zážitky. Masívnu open world RPG ešte neskúšalo. Na druhú stranu, hororová časť hry im môže vyjsť na výbornú.

Paradox a aj noví autori sľubujú AAA zážitok hodný tejto známej RPG značky, pričom prvý pohľad na hru by sme mali dostať v januári 2024 a vydanie je naplánované na jeseň 2024. Podľa prvých videí sa však zdá, že to bude úplne iná hra ako tá pôvodná.

"Vampire: The Masquerade má v našich srdciach špeciálne miesto. Temné prostredie príbehového sveta plné spletitých príbehov postavených na modernej spoločnosti dokonale zapadá do katalógu nášho štúdia," povedal Ed Daly, riaditeľ štúdia The Chinese Room. "Bloodlines 2 je náš doteraz najambicióznejší projekt. Fanúšikovia série túto hru netrpezlivo očakávali a my sme sa tejto výzvy zhostili. Do projektu vnášame viac ako 15 rokov oceňovaných skúseností a vytvárame hru, ktorá si ctí odkaz svojho predchodcu a zároveň prináša jeho hrateľnosť do modernej doby."

"Keď sme videli návrh spoločnosti The Chinese Room na hru Bloodlines 2, okamžite sme boli ohromení. Majú skutočnú vášeň pre predlohu, čo z nich robí ideálnych partnerov na vývoj príbehu vo svete Vampire: The Masquerade, ktorý bude rezonovať s hráčmi," povedal Sean Greaney, viceprezident World of Darkness vo vydavateľstve Paradox Interactive. "Sme odhodlaní dosiahnuť úspech Bloodlines 2. Prizvanie štúdia, ktoré zdieľa našu víziu, bolo rozhodujúce, aby nám pomohlo dosiahnuť tento cieľ. Fanúšikovia série si môžu byť istí, že Bloodlines 2 je v dobrých rukách a v januári sa s vami podelíme o ďalšie informácie."





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk