Creative predstavilo Zen Hybrid Pro wireless slúchadlá

Zen Hybrid pro headset prichádza v troch verziách.

pridal saver 15.9.2023 o 10:49 pod hardware
Creative predstavilo Zen Hybrid Pro wireless slúchadlá

HARDWARE > NOVINKY >

Nový Zen Hybrid pro headset prichádza v troch verziách. Zákaldnej verzii Zen Hybrid Pro, pridajú sa Zen Hybrid Pro Classic a Zen Hybrid Pro SXFI.

Majú elegantnú povrchovú úpravu, nechýba im ANC, pridávajú sa 40mm neodymové meniče a batéria až na 100 hodín. Ponúknu ešte lepší zvuk vďaka High-Resolution Audio s nízkou latenciou cez Bluetooth LE a to aj vďaka novým vysielačom Creative BT-L3 a Creative BT-L4 (vysielače majú pribalené Classic a SXFI verzie). 

Creative predstavilo Zen Hybrid Pro wireless slúchadlá

LE Audio, fungujúce cez Bluetooth LE je technológia, ktorá má cieľ zmeniť spôsob, akým používatelia vnímajú bezdrôtový zvuk. Creative k tomu hovorí:

Táto technológia ponúka vylepšený bezdrôtový zvuk novej generácie s nižšími dátovými tokmi, ktorý presahuje klasickú technológiu Bluetooth, na ktorú si používatelia zvykli v priebehu rokov. Stručne povedané, LE Audio nielen zvyšuje zvukový výkon, ale aj predlžuje výdrž batérie, čím zabezpečuje bezproblémové a neprerušované počúvanie.  

S technológiou LE Audio získava zdieľanie zvukových zážitkov nový rozmer. Vďaka podpore režimov unicast aj broadcast majú používatelia možnosť vychutnať si vybrané zvukové streamy v súkromí alebo ich zdieľať na viacerých zariadeniach, čo prináša novú úroveň pohodlia a všestrannosti. 

Napokon, režim ULL (Ultra-Low Latency) zabezpečuje dokonale plynulé prehrávanie zvuku s oneskorením  ~ 20 ms. Táto funkcia sľubuje nielen bezproblémovú synchronizáciu, ale aj novú definíciu zvukového zážitku pre filmových nadšencov aj vášnivých hráčov. 

Creative predstavilo Zen Hybrid Pro wireless slúchadlá

Creative zároveň smeruje celúj Creative Zen Hybrid Pro sériu na rozmanité a každodenné používanie, kde ich viete využiť ako pri ceste do školy alebo práce, tak aj na počúvanie hudby, alebo vďaka nízkej latencii sú dobré aj na hranie. Nechýba ani RGB podsvietenie. K tomu sa pridáva kvalitný zvuk, na ktorý sa používajú špeciálne vyladené meniče s presným zvukom. Na čistotu a nerušenie zvuku používajú potlačenie zvuku fungujúce s umelou inteligenciou.

Čo sa týka samotných verzií, Pro verzia je základný model bez vysielača ideálne sú na počúvanie vonku priamo z mobilu, Classic verzia dostáva Creative BT-L3 vysielač a má odnímateľný mikrofón, teda ak už pracujete za počítačom a komunikujete, toto bude vhodná verzia. SXFI verzia je prispôsobená pre hráčov a ponúka to najlepšie z oboch svetov:

Headset umožňuje používateľom zažiť kúzlo LE Audio aj Super X-Fi s audio vysielačom Creative BT-L4. Čip Super X-Fi UltraDSP, ktorým je audio vysielač vybavený, je výkonný a poháňa režim SXFI BATTLE, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby používateľom poskytol konkurenčnú výhodu vo virtuálnych bojiskách. Súčasťou balenia je aj odnímateľný mikrofón pre lepšie snímanie hlasu a čistotu v hre.

Čo sa týka cien, tie vyzerajú nasledovne:

  • Creative Zen Hybrid Pro sa predávajú za 99,99 EUR
  • Creative Zen Hybrid Pro Classic sa predávajú za 129,99 EUR
  • Creative Zen Hybrid Pro SXFI sa predávajú za 149,99 EUR

Všetky nájdete na creative.com stránke.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Feedback na zostavu (1)
Procesor AMD Ryzen 5 7600 https://www.alza.sk/amd...
|Hladam starsiu hru (0)
Caute, Kedze mi GPT moc nepomohol, skusim to t...
|Hľadám co-op parťákov do porta... (7)
Ahojte sektoráci, Som achievement hunter a hľad...
|Muzikanti sectoru (11)
Ola senoritas, pochvalte sa na ake hudobne nast...
|Sekanie hier albo pokles fps? (12)
ahojte,priatelia. hrám nfs heat,a mám problem,že h...
|Svet, ukrajina, vojny ... (23763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk