Česká RPG The Last Oricru dostáva novú Final Cut verziu

Tá prichádza formou updatu, prináša nový obsah zadarmo a hlavne obsahuje veľmi veľa opráv.

pridal matus_ace 25.9.2023 o 15:14 pod hry
Česká RPG The Last Oricru dostáva novú Final Cut verziu

HRY > NOVINKY >

Česká akčná RPG The Last Oricru vyšla minulý rok na jeseň a chcel skĺbiť Gothic s Dark Souls. V mnohých veciach sa to aj podarila a bol tam nejaký potenciál, bugy a niektoré chybné dizajnové rozhodnutia sa ale podpísali pod nízkymi známkami. Autori sa na hru ale nevykašľali a pracovali na opravách. Teraz ale zašli ešte ďalej a prinášajú novú verziu The Last Oricru - Final Cut, ktorá zadarmo prináša nový obsah a hlavne obrovské množstvo opráv a úprav, ktoré reflektujú spätnú väzbu hráčov.

V prvom rade autori prepracovali multiplayer a to nielen jeho technické nedostatky. Už tak hra nebude trpieť rozbitím synchronizácie medzi hráčmi v online kooperácii. Online hranie je teraz plynulé, bez chýb a navyše s plnohodnotným zážitkom pre Client hráčov. Rovnako je upravený aj súbojový systém, ktorý chceli autori viac otvoriť širšiemu publiku. Je tak intuitívnejší, ale aj viac odpustí. Časovanie na parry je napríklad benevolentnejšie, nepriateľov dokážete jednoduchšie čítať a taktiež je u lepší manažment staminy.

Prepracované boli aj súboje s bossmi, navigácia, tutoriály, systém ukladania pozícií, možnosť vybrať si stav resetovania sveta po prístupe k Terminálom a pribudla naozaj obrovská hromada opráv všetkých tých chýb, ktorými hra trpela, či už to boli rozhrania, padanie alebo čokoľvek iné.

Hra sa rozrástla o dve nové mapy, kde na vás čaká nová výzva v podobe hádaniek. Sú to síce menšie hranie, ale pridávajú niečo nové do celého zážitku a nakoniec vás čaká aj špeciálna odmena v podobe nového setu brnenia. Detailnejšie rozpis noviniek a opráv nájdete nižšie. Navyše pribudla oficiálna podpora Steam Decku a hra je teraz aj lepšie nacenená - stojí už len 19,99€ a to natrvalo.





Česká RPG The Last Oricru dostáva novú Final Cut verziu  Česká RPG The Last Oricru dostáva novú Final Cut verziu  Česká RPG The Last Oricru dostáva novú Final Cut verziu
Páči sa mi! (+6)






PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Prime Matter / GoldKnights
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk