Vinnie Jones sa pripája k vianočnému eventu World of Tanks

Držiteľ rekordu za najrýchlejšiu žltú kartu v histórii futbalu a drsný herec známy najmä z filmov Guya Ritchieho prichádza do World of Tanks.

pridal matus_ace 22.11.2023 o 15:05 pod hry
Vinnie Jones sa pripíja k vianočnému eventu World of Tanks

HRY > NOVINKY >

Séria World of Tanks (World of Tanks, World of Tanks Blitz a World of Tanks Modern Armor) pokračuje v každoročnej tradícii osláv vianočných sviatkov so svojou komunitou a pozýva špeciálneho ambasádora z radov celebrít. Tento rok je známy britský futbalista a filmová hviezda Vinnie Jones pripravený prepožičať svoju charizmatickú postavu drsniaka akcii naprieč hrami World of Tanks v evente Holiday Ops 2024.

Vinnie Jones pracuje v utajení ako Santov vymáhač a vysporiadava sa s tými, ktorí sa ocitli na „zozname neposlušných“. Tento rok tu však Vinnie nie je preto, aby neposlušných trestal, ale aby Santovi predložil svoj rezignačný list. Opúšťa svoju funkciu a hľadá novú príležitosť: stane sa veliteľom v hre World of Tanks...., ale nie skôr, ako so svojou posádkou vybaví posledný „zoznam neposlušných“.

Počuli ste správne, navždy medovníky vešiam na klinec a pridávam sa k úžasným hráčom World of Tanks na Holiday Ops 2024,“ povedal Vinnie Jones, sviatočný vymáhač, ktorý sa stal ambasádorom World of Tanks pre Vianoce. „Dni, keď som „opravoval“ ľudí na zozname neposlušných, sú na konci. Teraz som veliteľom vo World of Tanks a budú to Rolničky so všetkým, čo k tomu patrí!

Spojte sa s Vinniem Jonesom v garáži tankistov, kde bude zadávať výzvy a úlohy tým najsústredenejším a najslávnostnejším tankistom. Úspešné splnenie týchto misií bude pre hráčov odmenou za tematické predmety na úpravu, ako sú skiny tankov inšpirované slávnymi osobnosťami, emblémy, nápisy, obtlačky, medaily, jedinečné dekorácie, avatari a ďalšie. Hráči World of Tanks a World of Tanks Modern Armor môžu do svojich tankových posádok naverbovať aj Vinnieho, ktorý svojim chrapľavým ikonickým hlasom podporuje tankistov v bitkách.

Holiday Ops 2024 odštartuje 1. decembra a hráči World of Tanks sa na všetkých platformách môžu pripojiť k Vinniemu v rámci tohto sviatočného dobrodružstva.





Páči sa mi! (+5)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20037)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk