Baldur’s Gate 3 dostal doteraz svoj najväčší patch

Update prináša nové epilógy, nové režimy a ďalšie novinky.

pridal matus_ace 1.12.2023 o 22:12 pod hry
Baldur’s Gate 3 dostal doteraz svoj najväčší patch

HRY > NOVINKY >

Baldur’s Gate 3 dostal doteraz svoj najväčší patch. Patch 5 prináša nielen kopu opráv a vylepšení, ale aj nový herný obsah do tejto oceňovanej RPG. Nielenže opravuje spomalenia spôsobené večnými krádežami a násilnosťami, o ktorých sme informovali začiatkom tohto týždňa, ale prináša aj úplne nové epilógy, ktoré uzatvárajú jedinečné cesty každého hráča, nové herné režimy a mnoho ďalšieho.

Tento hrateľný nový herný epilóg, ktorý je prístupný všetkým hráčom načítavajúcim hru pred záverečným súbojom, sa odohráva pred titulkami. Hráči sa teraz ocitnú v tábore, 6 mesiacov po udalostiach príbehu Baldur's Gate 3, kde stretnú nových i starých priateľov a využijú všetok čas na to, aby sa s partiou rozlúčili.

Spolu s novými epilógmi prichádzajú aj dva nové herné režimy, Honour Mode a Custom Mode. Režim Honour Mode nielenže sťažuje hru v boji aj mimo neho, ale prináša aj viac ako 30 nových úprav všetkých súbojov s bossmi v hre Baldur's Gate 3 s novým systémom legendárnych akcií, ktorý má hráčov zaskočiť a zvýšiť náročnosť. Teraz môžu bossovia vykonávať nové akcie, ktoré pridávajú zvraty do všetkých hlavných súbojov v celej hre.

Keď hráč zomrie, zobrazia sa mu štatistiky jeho cesty vrátane toho, ako dlho prežil a ako ďaleko sa dostal. Ak sa hráči rozhodnú, môžu pokračovať vo svojom dobrodružstve, čím sa vypne tento režim. Hráči, ktorým sa podarí dokončiť celú hru so zapnutým režimom cti (bez úmrtia), získajú prestížnu Zlatú D20.

Custom režim je zase pre tých, ktorí nechcú až takú náročnú výzvu. Ponúka možnosť nastaviť si rôzne pravidlá a prispôsobiť si hru. Je na vás, ktoré nastavenia si vypnete a zapnete.

Tento patch prináša aj vylepšený prístup k inventáru, vďaka ktorému môžu hráči spravovať inventár všetkých spoločníkov z jedného používateľského rozhrania bez ohľadu na to, či sú práve v aktívnej partii. Okrem toho všetkého prináša patch 5 aj vylepšenia výkonu navrhnuté v dôsledku Xboxovej verzie hry Baldur's Gate 3, z ktorých profitujú všetky platformy.





Páči sa mi! (+5)






PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Larian Studios / Larian Studios
Štýl: RPG
Dátum vydania: 3. august 2023
 6.9. 2023 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk