Shadow Gambit: The Cursed Crew dostáva modovacie nástroje

Autori síce končia, ale hra bude vďaka komunite žiť ďalej.

pridal matus_ace 15.12.2023 o 18:06 pod hry
Shadow Gambit: The Cursed Crew dostáva modovacie nástroje

HRY > NOVINKY >

Tento rok sa nesie v téme prepúšťania, rušenia projektov a zatvárania štúdií. Jedným z najsmutnejších príkladov je nemecké štúdio Mimimi Games, ktoré tvorí parádne taktické hry, no ani kvalitná pirátska záležitosť Shadow Gambit: The Cursed Crew nestačila na to, aby štúdio udržala pri živote. Kvalita jednoducho niekedy nestačí na úspech a skončilo to tak, že štúdio zatvorilo svoje brány.

Vývojári nám minulý týždeň priniesli posledný update a aj dve DLC s novým obsahom. Ako sa však ukazuje, nebol to posledný update a teraz prišiel ešte jeden. Taký, ktorý sa postará o to, že hra bude žiť ďalej, aj keď jej tím už nebude existovať. Vývojári totiž priniesli modovacie nástroje, vďaka ktorým sa o hru ďalej môže starať komunita.

Tieto nástroje vám dávajú  do rúk tvorivé možnosti a umožňujú vám vytvárať vlastné misie a vytvárať vlastné pútavé príbehy. Spawnujte postavy, nepriateľov a NPC na celej úrovni. Zabavte sa umiestňovaním rôznych objektov a interaktívnych prvkov a vytvorte tak novú dynamickú krajinu v rámci existujúcich lokalít hry. Nastavte animácie, vytvorte postupy pre nepriateľské stráže a dokonca pridajte vlastný dramatický nádych pomocou (neozvučených) dialógov a prestrihov.

Existujú určité obmedzenia, keďže nejde o plnohodnotný editor. Dôraz týchto nástrojov však spočíva vo vzrušujúcom pridávaní nových prvkov v reálnom čase a formovaní hry tak, aby zodpovedala vašim predstavám o vytváraní vlastných misií.

Vývojári tu okrem toho pridalo aj niekoľko ďalších noviniek. Nájdete tu tak stručného sprievodcu modovaním, ktorý vám ukáže, ako by ste sa do toho mohli pustiť. Potom je už len na vás, ako využijete potenciál týchto nástrojov. A keď už tie mody vytvoríte, vďaka možnosti exportu ich môžete zdieľať s inými hráčmi. Pre túto príležitosť rovno vznikla oficiálna stránka určená pre mody.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk