Avowed bude mať viacero koncov

Je to koniec koncov hra od Obsidianu.

pridal matus_ace 2.2.2024 o 13:07 pod hry
Avowed bude mať viacero koncov

HRY > NOVINKY >

Obsidian je v RPG doma a za tie roky priniesol obrovskú kopu kvalitných a aj rôznorodých zážitkov v rôznych svetoch. Tento rok sa vráti do sveta Pillars of Eternity, ale v úplne inej hre. Avowed bude first person fantasy RPG. O hre sme sa konečne začali dozvedať viac, videli sme poriadnu ukážku hrateľnosti a autori teraz prinášajú viac informácií. Game directorka Carrie Patel pre IGN prezradila, že hra bude mať viacero koncov, ku ktorým sa svojím hraním môžete dopracovať. Koniec koncov je to Obsidian hra, takže čo by to bolo, keby hra viac koncov nemala?

Neprezradila však, koľko koncov bude a ako sa budú líšiť. Nie je to však o domino efekte. Dôležitejší je prejav hráča a to, ako hráč chápe a interpretuje svet, ktorý na neho reaguje, najmä v hre, kde sú časti sveta otvorené a hráč nemusí vidieť každú jednu reakciu alebo interakciu.

"Musíte k tomu pristupovať s určitým rozsahom, a to tak z hľadiska šírenia a umiestnenia týchto dôsledkov, ako aj ich povahy. Niektoré veci musia mať prekvapivé, ale uveriteľné dôsledky. Ak sa všetko odohrá presne tak, ako očakávate, mohlo by to pôsobiť trochu nudne. A zároveň nie každá úloha musí mať následky, ktoré sa prejavia na konci. Niektoré majú absolútne obrovský dopad na postavy v okolitom svete, ale niekedy je príbeh, ktorý prežívate, len veľmi hlboko osobný pre zúčastnené postavy. A to je tiež v poriadku. Myslím, že na RPG hrách je skvelé to, že je tu veľký priestor pre toto rozpätie, pokiaľ ide o tón a typ a rozsah a povahu obsahu. A tak dávate hráčom k dispozícii veľký svet, v ktorom môžu nájsť množstvo veľmi odlišných zážitkov, ktoré sa všetky tak trochu sčítajú s ich skúsenosťami hlavného hrdinu tejto hry."

Carrie dodala aj to, že hra nebude mať romantické vzťahy. Je to viac priamočiarejšia príbehová hra a rôzne romantické možnosti sú niečo skôr pre voľné otvorené RPG hry.  Hovorí, že by to tam bol problém zapracovať.

Hra príde na jeseň na PC a Xbox Series XS.





Páči sa mi! (+2)






Avowed bude mať viacero koncov
PC
Xbox One
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / Obsidian Entertainment
Štýl: RPG / Akcia
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk