Slovenská bojovka Die by The Blade vyjde v máji

Zatiaľ sa dočkáme PC verzie, tie konzolové vyjdú na jeseň.

Slovenská bojovka Die by The Blade vyjde v máji

HRY > NOVINKY >

Slovenská one-hit-kill bojovka Die by the Blade mala vyjsť už dávnejšie, ale nastali nezhody s pôvodným vydavateľom a s tým prišla aj neistota, kedy sa hry dočkáme. Slovenský nezávislý vývojár a vydavateľ Grindstone teraz oznamuje opätovné získanie práv hru, ktorú vydá na PC platformy Steam a Epic Games Store už 16. mája 2024. Konzolové verzie vyjdú následne v októbri. Toto strategické rozhodnutie predstavuje kľúčový moment pre budúcnosť hry Die by the Blade, ale aj samotného štúdia.

Spolupráca s bývalým vydavateľom odštartovala s veľkými očakávaniami, avšak po čase sa ukázalo, že odlišné predstavy oboch spoločností o projekte ovplyvňujú jeho skutočný potenciál. Keďže si Grindstone uvedomoval dôležitosť zladenia kreatívnych vízií pre úspech hry Die by the Blade, pristúpili k opätovnému odkúpeniu projektu od predchádzajúceho vydavateľa, čím umožnili vývojárskemu tímu plne realizovať kreatívnu víziu svojej hry a priniesť ju k vydaniu.

"Sme veľmi radi, že môžeme priniesť Die by the Blade našej skvelej komunite priamo my a spolu s našimi hráčmi formovať kreatívnu víziu hry!" hovorí Peter Nagy, CEO spoločnosti Grindstone. "Toto rozhodnutie bolo pre malé nezávislé štúdio, akým je Grindstone, neľahké prijať a veľmi náročné zrealizovať. Túto výzvu sme však napriek komplikovaným a neľahkým časom v hernom priemysle podstúpili a podarilo sa nám získať externé financovanie na opätovné získanie práv pre Die by the Blade. Vďaka tomu môže náš vývojársky tím odhaliť skutočný potenciál Die by the Blade našej komunite."

"Radi by sme vyjadrili úprimnú vďaku našej komunite za neochvejnú podporu a nekonečnú trpezlivosť," uviedol produkčný riaditeľ vydavateľstva Grindstone Matej Hudák. "Vývoj hry Die by the Blade bol pre malý vývojársky tím oveľa náročnejší, než sme pôvodne predpokladali. S podporou našich partnerov sa nám nakoniec podarilo hru dokončiť a tešíme sa, že ju môžeme konečne priniesť našej komunite."





Páči sa mi! (+6)






Slovenská bojovka Die by The Blade vyjde v máji
PC
PS4
Xbox One
Slovenské hry
Switch
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Grindstone / Tripple Hill Interactive
Štýl: Bojovka
Dátum vydania: 16. máj 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk