Tibériová žatva

pridal saver 3.8.2006 o 9:27 pod hry
HRY > NOVINKY >

Štyri hi-res obrázky a nové informácie o C&C: Tiberium Wars, na budúci rok očakávanú real-time stratégiu, v ktorej neznáma mimozemská látka zamorila svet a dve strany bojujú o jej ovládnutie. GDI spojenie mocností sa chce tibéria zbaviť, bradstvo NOD ho chce využiť k posunutiu ľudstva na vyššiu úroveň podľa vízie svojho vodcu Kanea.

Ako viete tibérium vo vojne budúcnosti hrá veľkú úlohu, jeho ťažením totiž získavate zdroje na stavbu nových jednotiek, nových budov a následne od toho aj možnosti vyvíjania nových výskumov a zbraní, ale zároveň s tým zem čistíte od tejto neustále sa rozmnožujúcej látky. Zem je už zamorená tibériom natoľko, že zóny výskytu tejto látky museli byť klasifikované a to pri nižšej hustote a malej kontaminácii sú to Modré zóny, Žlté zóny sú s veľkou hustou a Červené zóny sú už neobývateľné, kde tibérium dosiahlo kritickej úrovne. Podľa úrovne zóny sa bude meniť aj hra a taktiky na danej mape.

Podobne ako v predošlých hrách, aj teraz je tibérium nebezpečné a zabíja. Teda znovu nebudete môcť posielať nevystrojených vojakov cez tibériové polia. Teraz však väčšina jednotiek už bude mať ochranný odev, ktorý dramaticky zníži možnosť ožiarenia a infikovania. Ale to nestačí, tibérium sa totiž chytá a rozmnožuje takmer všade a to aj na materiáloch, preto budete musieť vozidlá čistiť. Harvestre sa automaticky sonickou rezonanciou očistia v rafinérii, ale bojové jednotky a vojaci musia zájsť do Armory, kde sa o nich postarajú, opravia ich a vyliečia. GDI bude mať aj vozidlo nazvané Rig, ktoré bude za jazdy opravovať vozidlá.

Ale nie každé vozidlo a každú stranu tiberium ničí, napríklad jedna zo strán bude môcť tibériové polia priamo využívať (Nodi? alebo tretia zatiaľ neohlásená strana?). Plus autori pripravujú aj ďalšie využitia tibéria.

Podľa príbehu, ktorý budete hrať v hre, GDI vyvíja zbraň, ktorá by pomohla svetu zbaviť sa tibéria. Sonické vlny rozkladajú tibérium a zbavujú ho možnosti rásť ďalej. Ak tento výskum dokončia, svet by mohol byť konečne slobodný.





Tibériová žatva Tibériová žatva Tibériová žatva Tibériová žatva
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19552)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk