Splinter Cell ukázal single aj multi

pridal saver 30.8.2006 o 12:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Splinter Cell sa v Lipsku pekne predviedol a nie len, že sa Sam Fisher ukázal osobne, ale nový Double Agent ukázal hneď dva single playerové levely a niekoľko multiplayerových máp. Všetko bežalo na Xboxoch360 so super grafikou, trochu škoda, že neukázali aj iné platformy, hlavne ako sa odlišuje PC verzia.

Púštny single player level bol pefektný a aj keď Sam teraz nemal svoj stealth oblek (isto viete, že pracuje pre teroristov) a cez deň nočné videnie nepotrebuje, predsa mal jednu vychytávku a to slnečné okuliare, ktoré mu môžete nasadzovať, alebo zosadzovať a podľa, ktorých potom vidíte intenzitu pálivého slnka. Takme všetko v leveli sa dalo prejsť hneď niekoľkými spôsobmi, nechýbalo niekoľko vedľajších úloh, ktoré ste postupne dostávali podľa toho, ako sa situácia vyvíjala. Na začiatku ste napríklad mohli prejsť plotom buď jeho prerezaním, alebo prelezením, rovnako ste ďalších vojakov mohli strieľať a vyvolať tak chaos, ktorý napríklad zapríčiní zmiznutie niekoľkých podúloh, alebo postupovať potichu, sledovať situáciu a zasiahnuť, keď to treba. Ak ste postupovali potichu, bolo potrebné vyslobodiť zajatcov, ktorý boli práve odsúdení na okamžitú popravu (uloha od NSA). Druhý level, ktorý bol predvádzaný v MS stánku bol podmorský a mierne povedané ovládanie Sama pod vodou mi vôbec nesedelo a nie len, že sa nedalo pod vodou poriadne hýbať, ani som nevedel, čo také sa v tej malej miestnosti dá robiť, alebo ako sa odtiaľ dostať (ani chlapík z MS netušil, tak sme tam sedeli ako sprostí :-)), ale zhodli sme sa na tom, že to bude nejaká chyba v alpha verzii).

Multiplayer ukázal Ubisoft v móde 3 na 3 - špióni proti žoldnierom a bola lahoda sledovať rozmanité pohyby špiónov, z ktorých niekoľko Sam nedokáže ani v single player móde, nové zbrane vojakov a aj celkovú akciu. V leveloch sa musia špióni dostať k dvom zo štyroch počítačov a hacknúť ich. Zatiaľ čo špióni majú špeciálne hračky, ako nočné videnie, termovidenie, hackovacie náradie, granáty na oslepovanie nepriateľov, alebo veci na zvyšovanie si zdravia, žoldnieri majú baterky, motion senzory, pribudli aj nové automatické drony, ktoré môžu vysielať na miesta, kam sa dostanú len špióni. Novinkou pre žoldnierov je aj možnosť spúšťať sa po rôznych tyčiach. Vyzeralo to celé výrazne vylepšené od poslednej časti a na Xbox Live to bude určite jeden z top multiplayerov.

Takže, keď to zhrnieme Splinter vyzerá veľmi dobre a fanúšikovia sa už môžu tešiť, že sa október nebezpečne blíži.





Splinter Cell ukázal single aj multi Splinter Cell ukázal single aj multi Splinter Cell ukázal single aj multi Splinter Cell ukázal single aj multi <

GC multiplayer


Splinter Cell ukázal single aj multi  - GC multiplayerSplinter Cell ukázal single aj multi  - GC multiplayerSplinter Cell ukázal single aj multi  - GC multiplayerSplinter Cell ukázal single aj multi  - GC multiplayer
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360
PC
PS2
PS3
Xbox
Gamecube
Xbox One BC

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia / Stealth
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk