Final Fantasy XII až budúci rok!

pridal spacejunker 24.9.2006 o 17:53 pod hry
HRY > NOVINKY >

Square Enix už stihol do japonských obchodov exportovať viac ako 2,4 milióna krabíc s najnovším pokračovaním epickej ságy Final Fantasy. Pokiaľ patríte medzi fanúšikov, ale na hranie so slovníkom nechcete ani pomyslieť, prichádza ďalší úder. Final Fantasy XII sa v PAL teritóriách a teda aj v Európe objaví až začiatkom budúceho roka, informoval o tom Square Enix!

Final Fantasy XII vás zavedie do sveta Ivalice, kde sa už jeden diel FF odohrával. Narodiel od FF Tactics vás dvanástka posunie v čase vpred a zoznámi vás so sirotou Vaanom. Celý život sníva, že sa stane pilotom jednej z lodí, ktoré brázdia oblohu, ale osud mu nadelí toho oveľa viac. Pri honbe za jeho snom narazí na princeznú Ashe, jedinú dedičku trónu kráľovstva Dalmascan, ktorá bola považovaná dlhé roky za mŕtvu. Na tomto mieste začína najväčšie dobrodružstvo ich života.

Final Fantasy XII bude obsahovať systém Active Dimension Battle, čo nie je nič iné, ako plynulý prechod medzi prieskumným módom a bojmi. Inými slovami FFXII bude mať real-time boje s príchuťou ťahovky (možnosť komandovať svoju skupinu). Kontroverzný súbojový systém Gambit zabezpečí, ak priradíte niektorej postave, aby liečila ostatných, tak pri nízkych hodnotách života spoločníkov, aj skutočne zakúzli. V FF12 neexistujú ani náhodné strety a nepriateľov budete už vidieť z diaľky. A práve Gambit môže zato, že mnohí sa začínajú tomuto titulu otáčať chrbtom, alebo aspoň frflú.

V rozhovore pre GameSpot objasnili autori integrovanie real-time bojov so slovami, že ich túžbou bolo vytvorenie jedného celistvého sveta, čo vyžadovalo použitie systému Gambit. Na to okamžite nadviazali, že séria FF bola vždy o zmenách a mnohým konzervatívcom sa nepáčili ani 3D prostredia v FF X. Na svoju obranu ešte poukázali na real-time boje použité v FF XI, no a nakoniec len dodali, že tých absolútnych fanúšikov neuspokojí snáď nik.

Americká a dúfajme, že aj Európska verzia bude podporovať širokouhlý obraz a do hry si nájdu cestu aj vystrihnuté scény. Sami autori priznávajú, že to nie je mnoho, ale anglický dabing považujú za lepší ako japonský a dokonca sa viac hodí aj k scénam. Bodaj by nie, keď boli inšpirované západnou tvorbou!

Square Enix nemá ani po šiestich rokoch pokoj s Final Fantasy XII, musí sa pripraviť na 31. október, kedy vychádza v US a potom začať ladiť PAL verziu, ktorá dorazí do Európy začiatkom roka.





Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok! Final Fantasy XII až budúci rok!
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: Square Enix / Square Enix
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk