Pohľad na Vegas

pridal saver 24.10.2006 o 18:38 pod hry
HRY > NOVINKY >

Rainbow Six: Vegas rozpútal včera vojnu na Xboxoch a množstvo neamerických hráčov (OXM si tam zaistilo s Ubi exkluzivitu na určitý čas) si mohlo vychutnať kvalitku Unreal enginu a temnú atmosféru zničeného Las Vegas.

Takmer 500 megové demo ukazovalo misiu zrejme ďalej v hre, kde vás helikoptéra prevedie ponad dymiace Vegas (ala Ghost Recon, alebo Gears) a zavedie nad nedokončený hotel, kde sa zakempovali teroristi. Ste vysadení na streche a celá show začína. Po posledných pohľadoch na LV sa vrháte do budovy, likvidujete prvých nepriateľov, testujete shoot&cover štýl hry a rozkazujete svojmu tímu, aby postupoval vpred, likvidoval predurčených nepriateľov, infiltroval ďalšie prostredia, zlaňoval sa atď. Misia okrem zakčnenia celej hry predviedla aj temnotu, do ktorej sa dostanete a kedy využijete svoje termo-nightvision okuliare, rovnako vidieť aj využitie mini kamery, ktorú môžete podstrkovať popod dvere a naplánovať akciu.

Grafická stránka je veľmi elegantná. Užijete kvalitné prostredia, množstvo motion bluru (možno až príliš), rôzne efektné zmeny videnia po zásahu. Za prostredím nezaostávajú ani animácie postáv, na objektoch pri prestrelkách vidieť aplikovanú fyziku, explózie granátov rozmetávajú nepriateľov všade naokolo. Na pár miestach v deme bolo vidieť aj zatrhanie vo framerate, dúfajme, že vo final verzii to vyladia. Na druhej strane napriek tomu, čo sa hovorí, Unreal engine zvláda antialiasing bez problémov.

Celkovo veľmi dobre vyzerajúca hra s vhodne nastavenou obtiažnosťou (žiadna prechádzka ala Rambo) a kvalitným cover&shoot štýlom akcie ešte vylepšujúcim to, čo sme videli v Ghost Recone. Od tohto môže byť lepšie už len Gears of War, ktoré bude pre titul určite ťažkou skúškou, keďže vychádzajú bok po boku. Na druhej strane fanúšikovia akcií zrejme siahnu po oboch. Vidím to, že tento rok má Xbox v akčných hrách údernú trojku Ghost Recon, Rainbow Six a Gears of War.

Nový kinematický trailer z hry nájdete tu, prvých 10 minút z dema zgraboval Xboxyde, a tam rovnako nájdete zbrane z hry.





Pohľad na Vegas
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360
PS3

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia / Taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk