Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu

pridal spacejunker 27.10.2006 o 14:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Výkonný producent EA Chicago Kudo Tsunoda je presvedčený, že žáner bojoviek potrebuje poriadnu facku, pretože sa za posledných 10 rokov príliš nemenili herné mechanizmy, ale skôr kostýmy, či postavy. Tou fackou bude budúci marec Def Jam ICON, pokračovanie pouličnej bojovky, kde si navzájom nakladajú aj celebrity. Autori v žiadnom prípade nechceli, aby sa ICON tváril iba ako ďalšia wannabe hip-hop hra (postavy ovešané drahými hábmi a reťazami doplnené čiernou muzikou, ako napr. Saint's Row) a takisto nechceli, aby z hry bola tradičná bojovka s dvomi súpermi zavretými v aréne.

ICON mení systém boja od základov. Na prostredia sa kladie veľký dôraz, rovnako ako na hudbu a keď sa tieto dva elementy spoja, tak vám vyjde tancujúce prostredie. Do rytmu beatov sa hýbe absolútne všetko, budovy v pozadí, plechová strecha nad benzínovými čerpadlami, výstražné kužely a dokonca aj trosky rozhádzané po zemi. Muzika úzko previazaná s prostredím vystupuje ako tretia postava. V boji bude kľúčové využívať výhody tzv. úskalí v arénach, ako napr. šľahajúci plameň z rozbitého čerpadla alebo kefa z autoumyvárky.

Samotný plameň je priamo ovplyvnený rytmom hudby a keď prichádza tučný beat, oheň šľahá vysoko do vzduchu. Ak si dokonale načasujete údery, môžete protivníka hodiť priamo na miesto, odkiaľ o malú chvíľu vystrekne gejzír ohňa, čím súperovi spôsobíte veľké zranenia. A keď plameň neprichádza, tak si analogom môžete zascratchovať (postava si kvokne a rukou vo vzduchu naznačuje scratch) a aktivovať takto tučný beat.

Súbojový systém ICON má byť oproti predchodcom vylepšený a štýly boja jednotlivých bojovníkov sa budú meniť v závislosti od muziky. Taký Ludacris, T.I, či Big Boi si budú viac veriť a lepšie bojovať, ak im bude do rytmu hrať track z vlastnej produkcie. EA plánuje pre ICON online multiplayer a unikátny sťahovateľný obsah, ktorý sa bude podpisovať pod odlišnú hernú skúsenosť.

Ako sa bude hrať tancujúca bojovka, uvidíme na PS3 a Xbox360 v marci 2007.





Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu
Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu  Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu  Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu
Def Jam ICON je závislý od Hip-Hopu
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS3
Xbox 360

Vývoj: EA / EA Chicago
Štýl: Bojovka
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk