The Continuum komercia, alebo herný raj?

pridal uni 13.12.2006 o 12:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

The Continuum je online zberateľská hra, ktorá využije strategické a RPG elementy, aby priniesla hráčom čo najviac zábavy.Titul ponúkne prepracovaný, neustále sa rozrastajúci svet s digitálnymi charaktermi, ktoré vedú vzájomné boje a neustále sa vyvíjajú.

Hráči začínajú so skupinkou charakterov s unikátnymi schopnosťami. Ďalšie postavy získajú obchodovaním s inými hráčmi , alebo digitálnou formou, kde sú náhodne generované. Za skúsenosti, získané v konfliktoch, sa vylepšujú schopnosti hrdinov, vrátane bojových akcií. Hráč môže ovplyvňovať atribúty ako je sila, či rýchlosť, výzbroj a výstroj, zahrňujúcu magické predmety a pozrieť históriu a štatistiky každej postavy.

Dejisko hry, Crossworlds, vzniklo po kolapse iných svetov a tak sa vytvorili unikátne územia, plné rôznorodých obyvateľov. Nájdete tu ruiny veľkolepého Legion City, osadu vampírov a ďalšie zaujímavé lokality. Bojuje sa o lepšie postavenie, suroviny a moc a popri tom sa odhaľujú fakty o príčinách veľkého kolapsu. Konflikty prebiehajú na bojiskách a za podmienok, na ktorých sa dohodol vyzývateľ aj jeho oponent. Po dohodnutí pravidiel a podmienok víťazstva si hráči rozostavia postavy a súboj v bažinách, pralese, džungli, na púšti alebo inom mieste, môže začať. Priebeh hry vám ukáže prezentačné video (6 MB, Quicktime)

Spoločnosť Seven Lights plánuje dlhodobú online podporu produktu, zahrňujúcu nové charaktery, schopnosti, prostredia a expanzie. Offline ponuka bude obsahovať komixy, knihy a digitálne video.The Continuum bude mať premiéru na jar 2007. Viac o tomto ambicióznom projekte sa dozviete na tejto oficiálnej stránke.





The Continuum komercia, alebo herný raj?  The Continuum komercia, alebo herný raj?  The Continuum komercia, alebo herný raj?
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Seven Lights
Štýl: akcia / taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk