Mercury Meltdown s revolučným ovládaním

pridal spacejunker 15.1.2007 o 13:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Keď Ignition predstavil svoju novú logickú hru Mercury pre PSP, každého trápila jediná otázka, bude možné pohybom nakláňať bludisko, v ktorom je uväznená kvapka ortuti? Táto prosba nebola vyslyšaná ani v druhom pokračovaní Mercury Meltdown, ale až v pripravovanej verzii pre konzolu Wii. Vďaka pohybovým senzorom v ovládači Wiimote bolo len otázkou času, kedy Ignition adoptuje pôvodnú ideu s nakláňaním hernej plochy a ohlási Mercury Meltdown Revolution. Na hranie vám postačí samotný Wiimote bez prídavku Nunchuk, vysvetľuje studio manager Ed Bradley v rozhovore pre Eurogamer.

Pri hraní ho budete držať horizontálne, D-padom ovládať kameru, tlačítkami 1 a 2 zoom a pohybom náklon bludiska. Pokiaľ máte radi všetko pod palcami, tak je tu ďalšia alternatíva, ovládať hru cez klasický gamepad (nie pre GameCube, ako bolo pôvodne ohlasované). Vo verzii Revolution budú prispôsobené novej forme interakcie aj minihry, ale nové vraj nemáme očakávať. Celé interview sa prakticky točí iba okolo ovládania a názorov na novú platformu Nintenda.

Eurogamer sa Bradleyho na záver spýtal, či sú senzory schopné ukázať viac, ako predvádzajú v terajších hrách, pričom otázka naráža na zjednodušovanie herných mechanizmov, upúšťania od premietania skutočných pohybov a spoliehanie sa na predpripravenú sadu. Ed odpovedal diplomaticky "len preto, že to môžeme, neznamená, že to aj spravíme" s odvolávaním sa na rozdiely medzi realizmom a zábavou. Na adresu ovládača povedal, že je schopný rozoznávať ďaleko komplexnejšie a ráznejšie pohyby, za vykonanie ktorých by sa hanbili aj hráči v súkromí.

Budúcnosť série Mercury patrí zatiaľ Wii, určite o nej nepočujeme naposledy. Bradley odpoveďou "nie v tejto časti..." jemne naznačil, že v prípadnom pokračovaní môžeme očakávať aj nejakú formu podpory online. Vzhľadom na pohybové možnosti SIXAXISu je možné, že v blízkej budúcnosti budú ortuť naháňať aj majitelia PS3, ale to je už naša teória, Mercury Meltdown Revolution vychádza na Wii v marci.





Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním Mercury Meltdown s revolučným ovládaním
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
Wii

Vývoj: Ignition Entertainment / Ignition Banbury
Štýl: Logická
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk