Séria Mana sa rozrastá

pridal spacejunker 12.4.2007 o 10:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dlhoročná séria Mana spoločnosti Square Enix odhalí svoj pôvod v pripravovanej RPG Dawn of Mana. Zavedie vás pred všetky predošlé hry,  a po prvýkrát sa magický svet zhmotní do 3D. Hráči môžu očakávať nové postavy a prostredie v kombinácii so známymi monštrami a elementálmi predošlých dielov série Mana. Ujmete sa role "vyvoleného" Keldrica, ktorého príbeh sa točí okolo pôvodu Mana stromu, zdroju mágie. Dawn of Mana bude využívať súbojový systém založený na fyzike, čo znamená, že počas bojov budete môcť hádzať na nespočetné množstvo nepriateľov rozličné objekty (ale aj menších protivníkov), čím ich vystrašíte. Vyľakané monštrá nielen že ľahšie stratia život, ale občas z nich vypadne aj nejaký užitočný predmet. Ako prebieha jeden súboj z bossom, si môžete pozrieť v krátkom videu (3 MB).

Dawn of Mana je prvým prírastkom do série, tým druhým je RTS Heroes of Mana určená pre DS. Pomocou stylusu budete komandovať armády monštier a postáv známych zo série Mana, získavať suroviny, budovať a zvádzať boje. Heroes of Mana bude podporovať aj head to head multiplayer a porovnávanie dosiahnutých výsledkov cez Wi-Fi v celosvetových rebríčkoch. Podľa umiestnenia je možné získať nové predmety, mapy a pod.

Príbeh Heroes of Mana je plný zrady a pochopiteľne pomsty. Plavidlo s Rogetom a niekoľkými jeho spoločníkmi je zostrelené z oblohy pri pozorovacej misii. Posádka veľmi rýchlo zistí, že ich zradili vlastní krajania, aby im nemohli zabrániť v ovládnutí sveta. Rýchla mobilizácia síl je len prvým krokom k veľkým bojom, ktoré zachytáva krátke video (11 MB).

Dawn of Mana vychádza v US 22. mája, Heroes of Mana niekedy na jeseň. Európske dátumy vydania nie sú zatiaľ známe.





<

Dawn of Mana


Séria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of ManaSéria Mana sa rozrastá  - Dawn of Mana
Séria Mana sa rozrastá  - Dawn of Mana
Heroes of Mana
Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana
Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana
Séria Mana sa rozrastá  - Heroes of Mana
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PS2

Vývoj: Square Enix / Square Enix
Štýl: RPG
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk