BlackSite: Area 51 demo look

pridal spacejunker 13.5.2007 o 19:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vesmírny odpad má každý rád (A nie, neparafrázujem svoj nick.) Viete si predstaviť svet, kde by nebolo krvi a mocichtivých emzákov a v hrách by ste neodrážali flotily, ktoré čakajú za rohom až jedna výprava dokončí svoju neúspešnú oddyseu na samovraždu pred kanónmi hráčov. Bez vesmírneho odpadu by pán Duchovny bol bez práce, Marcus by nemal do čoho pichnúť svoju motorovku, kapitán Kirk dozeral nad bezproblémovým chodom satelitov krúžiacich na orbite a v BlackSite: Area 51 by sme naháňali asi toľko populárnych teroristov ohrozujúcich integritu najväčšej mocnosti sveta.

Vesmírny odpad má každý rád a v BlackSite: Area 51 ho budete kosiť od začiatku až do konca. Prvý kontakt nadviazal tím Echo, ale mŕtvolné ticho v rádiokomunikácii posiela do záchranno-prieskumnej misie vás. S dvoma spoločníkmi vyskočíte z Hummera a idete poľovať. Aktuálne teaser demo pokrýva úvodný level prirodzenými prekážkami rozdelený na tri kompaktné úrovne. V prvej sa naučíte, že bojovníkov môžete vysieľať jedným kontextovým tlačítkom vpred alebo ich nechať zaklepať na dvere plastickou trhavinou. Druhú časť tvorí benzínová pumpa, kde prídete o panenstvo a po prvý krát okúsite rýchlo sa obnovujúcu morálku tímu a zabijete prvého emzáka s kamikaze hlavou.

Tretia úroveň je útulne zapadnuté námestíčko obkolesené obchodíkmi, kde vyskakujú zdeformovaní mutanti ala chrobáky z Vesmírnej pechoty. Na tomto mieste demo končí obrovskou tlakovou vlnou. Efektnou, ale nie realistickou. Ostatne všetko v hre je na efekt, ktorý plní svoj účel na 100 %. Blesky osvetľujúce okolie, veľké monštrá tri krát väčšie ako dospelák, dážď stekajúci po stenách, mláky, čiastočná deštrukcia, rozvírený stĺpec vody od vrtuľníku, mega výbuchy stojanov na benzínke. BlackSite: Area 51 bude rýchla akcia, kde na nejakú taktiku nebude čas. To, že môžete rozdávať rozkazy je len malým bonbónikom, ale o všetko sa budete musieť postarať.

V hre funguje aj avizovaná morálka, ktorá sa rýchlo obnovuje a zo zroneného vojaka s hlavou v rukách sa stáva zúrivý bojovník s hlasnými pokrikmi. Dočasne môžu aj zomrieť, ale ak vyčistíte okolie, znovu sú na nohách. Dynamickej akcii je prispôsobené aj dopĺňanie zdravia, ktoré presne kopíruje model z COD 2. Stačí zostať v kľude a už ste plní života. Na prostredie v deme, ako aj objekty, je aplikovaná čiastočná deštrukcia. Môžete guľkami ohlodať betónové stĺpy, vystreliť si bankovky z automatu, ale ak dizajnéri nepovolili explóziu auta, tak sa na ňom maximálne rozsype sklo.

Ak si BlackSite: Area 51 zachová tak dynamickú explozívnu akciu plnú odpadu z vesmíru po celú dobu, máme sa skutočne na čo tešiť. Veľkým plusom hry je, že hráča necháva uväzeneného v malých prostrediach a núti ho bojovať, núti použiť pažbu a strieľať, pokiaľ nie je v zásobníku ani jeden náboj. Aj pre toto máme radi vesmírny odpad, lebo v podaní Unreal 3 enginu zomiera efektne.

Čakáte na inú verziu BlackSite: Area 51, alebo nemáte zrovna po ruke Xbox360? Stiahnite si video (47/147 MB) z dema doplnené o komentár Harveyho Smitha. V šiestich minútach vám ukáže, prečo by ste mali túto akciu nemali prehliadať.





BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look BlackSite: Area 51 demo look
BlackSite: Area 51 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, cod






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Midway / Midway Austin
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk