God of War si podrobuje PSP

pridal spacejunker 14.5.2007 o 18:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

Cory Barlog, producent God of War 2 a strážca odkazu tejto epickej série, porozprával na serveri 1UP čo-to o pripravovanom pokračovaní God of War: Chain of Olympus pre PSP. Znovu prízvukoval, že nejde o port, ale o novú hru. Tentoraz sa dostanete do doby, kedy Kratos bol ešte v rukách božích. Do doby, kedy nebojoval proti bohom alebo pre nich. Aj keď je príbeh zasadený desať rokov pred prvý diel, nemá ísť o prequel v pravom slova zmysle. Barlog hovorí, že séria tvorí jednu veľkú story a jednotlivé diely rozprávajú svojimi príbehmi iba malé časti, čím nepriamo naznačil, že vo svete GOW je ešte hodne príbehov, ktoré skôr či neskôr budú rozpovedané.

Príbeh Chain of Olympus bude obsahovať prepojenia na oboch predchodcov a odpovie na niektoré nezodpovedané otázky týkajúce sa priamo osoby hlavného hrdinu. Má byť odhalená sčasti ľudská stránka osobnosti zabijaka bohov, aby hráči pochopili jeho vnútornú zlobu a hnev. O čo v hre pôjde, Barlog neprezradil. Chain of Olympus sa bude držať základných pravidiel série, bude brutálna, tak epická ako to len pôjde a začne (ako inak) veľkolepo. V štýle GOW sa nesie herný svet, nepriatelia a takisto aj monštrá. Z dvojky si zoberie veľký počet bossov. Barlog uisťuje, že je ešte veľa príšer, ktoré môže Kratos skoliť a vôbec sa nebojí, že by boli všetky mená mytológie vyčerpané (tým samozrejme mal na mysli nielen grécky panteón).

Po technickej stránke by Chain of Olympus mohol svojou kvalitou siahnuť až na samotný Olymp. Autori z Ready at Dawn vraj pri hre Daxter využili potenciál PSP tak na 50-60%, pri GOW PSP majú zájsť ešte ďalej! Ovládanie by malo zodpovedať nárokom handheldu, zatiaľ nie je rozhodnuté, aké bude rozloženie tlačítok, ale nájdeme tu vraj všetko, na čo sme boli zvyknutí, vrátane kotúľov do strán. Zaručene sa však nestretneme s Rage of the Titans, čo je berserk mód aktivovaný súčasným stlačením L3 + R3, pretože nezapadá do príbehu. Túto schopnosť získal Kratos neskôr, takisto ako krídla Ikara. Z pohľadu pokračovania (aj keď sa odohráva pred dejovou líniou oboch predchodcov) by to bol spiatočnícky krok, nezaradiť niektoré z nových prvkov, ako napr. spomínané lietanie.

Či už s krídielkami alebo bez nich, God of War: Chain of Olympus má koncom tohto roka možnosť zasadnúť na trón akcií aj na PSP.





God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP God of War si podrobuje PSP
God of War si podrobuje PSP  God of War si podrobuje PSP
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PSP

Vývoj: SCEE / Ready at Dawn
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. marec 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk