Contra 4 - automatový retro návrat

pridal spacejunker 29.6.2007 o 10:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

Automatová klasika, ktorá hltala jednu mincu za druhou takou rýchlosťou, že som nestíhal sledovať čo sa deje na obrazovke, sa po rokoch a niekoľkých pokračovaniach vracia ku koreňom; k 2D grafike, paralaxnému skrolingu a vysokej obtiažnosti. Akcia skombinovaná so skákačkou Contra je známa svojimi vysokými nárokmi a inak to nebude ani v prípade pripravovaného návratu Contra 4 pre DS. Ako vraví Konami, toto je presne ten pravý sequel, na ktorý sa čakalo od roku 1992. Autori sa snažia, aby každý jeden prvok sedel, nevyčnieval a hlavne, aby bol v súlade s odkazom série.

Výsledkom kombinovania zbraní rovnakého druhu nebudú ultra ničivé kúsky, ale kombo zbrane hodné univerza Contra. Štvorka vychádza hlavne z trojky, odkiaľ si požičala zbraňový systém, skákanie a identické ovládanie. Obtiažnosť by mala byť správne vybalansovaná aj pre nováčikov, ale pri nastavení hard očakávajte, že sa budete učiť chovanie nepriateľov, smer guliek a celé úrovne naspamäť. Herná plocha bude natiahnutá cez oba displeje, pričom budete môcť voľne vystúpať hore pomocou vystreľovacieho háku alebo zoskočiť voľne dole. Hra bude podporovať aj kooperatívny multiplayer cez Wi-Fi.

To najlepšie zo starého v kombinácii s novým pri zachovaní identickej atmosféry a hrateľnosti, takto popisuje Tomm Hullet v preview na 1UP Contra 4, pričom hru prirovnáva ku kroku Nintenda pri tvorbe New Super Mario Bros. Ak Contra dopadne rovnako dobre, máme tu najlepšiu akciu na DS.





Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat Contra 4 - automatový retro návrat
Contra 4 - automatový retro návrat
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
DS

Vývoj: Konami / Wayforward Studios
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk