Too Human neobyčajná akcia

pridal spacejunker 18.10.2007 o 18:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Too Human je najviac nepochopená hra v hernom odvetví, sťažuje si Denis Dyack, zakladateľ kanadského štúdia Silicon Knights v preview na GameSpote. Hra, ako sme ju poznali z trailerov a videí, konečne ukázala svoju pravú tvár. Nie je to len akcia v sci-fi kabáte, ale akcia s mohutným príbehom, kooperatívnym gameplayom a hlavne robustnými RPG prvkami. Hlavnou postavou Too Human je Baldur, postava z obrázkov známa so svojím akrobatickým prístupom k boju. Touto špecializáciou disponuje jeden z piatich classov, champion.

Commando zase obľubuje používanie zbraní na diaľku a výbušniny, favoritom berserkera sú obojručné boje, defender sa spolieha aj na svoj štít a bio-engineer dokáže rovnako dobre bojovať, ako liečiť svojich kolegov. Súbojový systém je vyriešený na takýto typ hry netradične. Pravá analógová páčka neobhospodaruje kameru (tá sleduje dianie z pevne definovaných uhlov), ale prepínanie cieľov a útoky na blízko do všetkých smerov. Ak sa vám dostane ovládanie do krvi, kľudne môžete vyhodiť nepriateľa do vzduchu a počas letu ho rozstrieľať na cucky.

Po väčšina nepriateľov (mechanické variácie na známe fantasy rasy goblinov, elfov, obrov atď) zostávajú na zemi predmety farebne odlíšené podľa hodnoty. V hre má byť na tisícku rôznych zbraní a brnení, vrátane unikátnych, na ktoré potrebujete získať šesť častí alebo plány na ich výrobu. Niektoré z nich bude možné vylepšiť runami a získať tak pri zbraniach väčší dostrel, väčšie spôsobované zranenia alebo aby vypadávali z nepriateľov lepšie predmety. Samotné zbrane sú rozdelené do 15 kategórií, 6 pre zbrane na blízko a 9 pre zbrane na diaľku.

Hrdina v Too Human bude môcť dosiahnuť najviac 50 level. Skúsenostné body budete investovať do stromu skillov s tromi cestami, čo znamená, že vaše východiskové povolanie môže získať (ak investujete dostatočný počet skúseností) aj nejakú tú špecializáciu navyše (väčší dostrel, širší operačný rádius granátov). Aby vám vylepšovanie zbraní a vlastností hrdinu neprišlo príliš plytké, schopnosti vami ovládanej postavy sa budú dať zlepšiť aj implantátmi.

Too Human, prvá časť z plánovanej trilógie, sa odohráva v niekoľkých regiónoch sveta Aesir. Obyčajne budete čeliť jednej vlne nepriateľov za druhou, ale ak použijete cestovanie v cyber priestore a ocitnete sa v rovnakom regióne len v inej realite, tak akcia bude utlačená prieskumom a riešením puzzlov brániacich vám v napredovaní. To, že sa nachádzate v inej realite, vám dá hra najavo aj graficky, chladné sci-fi priestory zalejú teplé farby.

Z Too Human sa nám vykľula hra, ktorú nehodno podceňovať. Na trh sa dostane až v priebehu budúceho roka.





Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia Too Human neobyčajná akcia
Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia
Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia
Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia
Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia
Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia  Too Human neobyčajná akcia
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Silicon Knights
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. august 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19946)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk