Too Human má štýl, ale aj problémy

pridal saver 25.7.2008 o 0:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

Too Human sa blíži a ako som sa pozrel na demo, môžem zhodnotiť, že tá hra bude mať niečo do seba. Je to sekačka na štýl Devil May Cry v sci-fi prostredí s kolosálnymi lokalitami a prostredím pripomínajúcim Halo. Perfektné prestrihové scény, rozsiahly príbeh a grafika mierne nad priemerom dopĺňa hrateľnosť sekačkovo strieľačková, z ktorej budú mať fanúšikovia spomínaných dvoch hier radosť. Prezentáciu mierne kazí slabo spracované menu a RPG systém. Toto mohli za tie roky vývoja prepracovať pôsobivejšie. Naozaj sa v tom na prvý aj druhý pohľad ťažko človek vyzná.

Ale menu nie je taký problém, ako ovládanie a kamera, to sú dva hlavné elementy, ktoré budú hodnotenia buď sťahovať do mínusu, alebo zvyšovať do plusu. Ovládanie je trochu neštandardné, kde pravým analogom ovládate ťahy meča a ľavým štandardne pohyb. Pekne sa teda s prstom namakáte a k tomu ešte odpadne možnosť ovládania kamery. Osobne mi to nevadilo, ale názory sú na tieto elementy rozmanité.

Too Human bol za tie roky vývoja premieľaný, poznačený kauzami, odpisovaný a čím bližšie je hra k vydaniu, tým sa útoky na Silicon Knights stupňujú. Je to čiastočnej aj chyba autorov a rôznych ich vyhlásení. Dosť tým celým cirkusom finálna hra utrpí a pravdepodobne aj jej predaj. Nechajme sa prekvapiť, aký postoj zaujmú herné plátky po vydaní hry. V každom prípade hra má štýl a nie je zlá. Ostáva ale na final verzii, či nebude príliš repetívna, či ponúkne dostatok prostredí a aj dostatočný vývoj príbehu.

Mimochodom do dema sa postupne budú odomykať ďalšie classy, Berserk sa odomkne zajtra, Commando o tri týždne. Ak si ich chcete zahrať hneď, prestavte si dátum v konzole. Ak si chcete zahrať aj za Defendera alebo Bioengineera, nastavte sa na nich v menu a zatlačte ľavú páčku doprava a súčasne stlačte A. Sú to zbytočné komplikácie a presne pre takéto veci získava firma Silicon Knights negatívny image.





Too Human má štýl, ale aj problémy Too Human má štýl, ale aj problémy Too Human má štýl, ale aj problémy
Páči sa mi!






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Silicon Knights
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. august 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk