This is Vegas ďalšie informácie

pridal saver 9.2.2008 o 11:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGN ako posledné zo série článkov o This is Vegas zverejnilo rozsiahlejšie preview, ktoré odhalilo ďalšie možnosti tejto akčnej adventúry parodujúcej celé Las Vegas.

O základnom príbehu máme ďalšie detaily. Vaša postava prichádza do mesta s 50 dolármi vo vrecku a rýchlo si idete vytvárať kontakty, navštevovať párty a vyhrávať a zarábať peniaze. Až dokým sa nestretnete s Prestonom Boyerom, ktorý sa snaží zmeniť mesto hriechu na rodinnú zonu. Na to, aby ste ho zastavili, musíte splniť sériu príbehových misií, rôzne vedľajšie misie pre štyri frakcie ovládajúce mesto a popritom sa budete sťahovať z malého motela až do drahého penthouse, získavať si priateľov, nepriateľov a hlavne zbierku drahých áut.

Mesto je spracované podľa Las Vegas, ale podobne ako GTA sa drží bokom od reálnych názvov ulíc a kasín a tie sú dizajnovo upravené a majú aj pozmenené názvy. Napríklad Luxor s egyptsou pyramídou bol premenovaný na Mayan a pyramída bola zmenená. Vy v hre navštívite tri kasína, v ktorých si vyskúšate poker, blackjack a slot automaty. Hry hráte v pohľade cez plece, kde sa môžete pozerať ako na karty, tak okolo na kasíno, môžete si nasadiť vaše slnečné okuliare a sledovať označené karty. Síce označenia vám nezaistia úplne výhru, ale zvýšia vaše šance a aj možnosť vašeho odhalenia. Ak ste v mafiánskom kasíne, môže to ohroziť aj váš život.

Boje v hre budú zamerané ako na boje zblízka pripomínajúc Bully, tak aj prestrelky, ktoré budú fungovať podobne ako Stranglehold, ale bude to menej krvavé a viac humorne založené. Ak sa budete biť a vrazíte nepriateľovi pravý hák, uvidíte takmer komixové efekty ala Batman TV show zo 70-tych rokov. Bojov budete mať viac ako dosť a ak sa vám bude máliť, budú tu vedľajšie misie v Ugly Changs lokále Číňana, ktorý si myslí, že je Mexičan a venuje sa Lucha Libre bojom. Budete bojovať v prázdnom bazéne a to samozrejme o peniaze. Boje budú mať rozmanité bloky, kombá, chmaty a špeciálne finish pohyby.

Ďalším elementom bude samozrejme jazdenie po meste, kde hra na vozidlá používa Havok fyziku. Tu sa vám autá do súťaží budú postupne odomykať, podobne na štýl Mafie a teda nebudete môcť ukradnúť hociktoré auto, ale len tie, ktoré dokážete odomknúť.

Hra je založená na singleplayerovej časti, ale bude obsahovať aj online možnosti, kde si budú môcť hráči sťahovať rôzne expanzie, ktoré autori plánujú. Napríklad niektoré rozostavané budovy v hre sa po stiahnutí obsahu dostavajú a otvoria nové možnosti. Prvý sťahovateľný balík by mal vyjsť mesiac po vydaní hry. Z online funkcionality nebudú chýbať rebríčky na rôzne misie a turnaje, kde si porovnáte svoje výsledky s ostatnými.

Hra sa objaví koncom roka pre PC, Xbox360 a PS3. Dokáže nováčik konkurovať GTA a Saint's Row? Minimálne graficky na to má.





This is Vegas ďalšie informácie This is Vegas ďalšie informácie This is Vegas ďalšie informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox






na
PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Midway / Surreal Software
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19530)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk