APB predvedený na GDC

pridal dest 23.2.2008 o 16:30 pod hry
HRY > NOVINKY >

Štúdio Realtime Worlds, ktoré sa nám už predstavilo veľmi dobre hodnotenou variáciou na GTA, futuristickou hrou Crackdown, sa nám opäť pripomína so svojou MMO akčnou hrou All Points Bulletin. To, že Crackdown nebol výstrel na slepo, dokazuje snáď už len samotný fakt, že hlava Realtime Worlds Dave Jones sa podieľal na tvorbe už spomínaného GTA. Teraz chce ale tento žáner posunúť ďalej a to tak, že použil už osvedčený základ z hry Crackdown a prerobil ho na masívne multiplayerovú akciu.

Ako už vieme z ranných konceptov,
princíp hry spočíva vo vojne policajtov so zločincami. Na tohtoročnej výstave GDC nám tvorcovia konečne ukázali, ako to bude skutočne vyzerať.

Prvé video
ukazuje jednu z možností hry. Skupina zločincov si vyhliadne nič netušiacu dodávku na prepravu peňazí, ktorú prepadnú a následne unesú. Ich úlohou je dostať korisť do bezpečia. Úlohou policajtov, je zabrániť im v tom. Obe strany sú pritom zastúpené reálnymi hráčmi.

Druhé video
ukazuje vykradnutie obchodu

Tretie 5 minútové video
ukazuje prepracované vytváranie unikátnych postáv. Možnosti sú takmer nekonečné.

Z toho, čo bolo povedané na GDC prezentácii, teda vieme, že autori nemajú v úmysle vytvoriť ďalšiu MMORPG, kde sa ženiete za vysokým levelom, ale skôr niečo ako masový Counter Strike. Jedným z cieľov hry, je "nechať hráčov vytvoriť si svoje akčné figúrky". APB by mal ponúkať najväčší výber možností úpravy postavy, aký sme kedy videli (autori ukázali známych dizanérov pretvorených do hry a teda Miyamota, Garriota, Molyneuxa a Spectora). No pri postavách možnosti úprav nekončia. Podobne široký výber úprav bude možné realizovať aj na autách. Je teda viac než isté, že sa máme na čo tešiť.

Na záver už môžeme len skonštatovať, že minuloročný termín dokončenia hry už tvorcovia asi nestihnú a tak dúfajme, že tento rok sa hry dočkáme. Ďalší detail, ktorý som si dovolil nepriamo odvodiť z prezentácie na základe odpozorovaných možností hry, je ten, že hry sa pravdepodobne dočkáme len na PC (čo po novom tvrdí aj stránka Realtime Worlds) a teda Xbox 360 verzia nám tým pádom odpadá.





APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC APB predvedený na GDC
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox






PC

Vývoj: EA / Realtime Worlds
Štýl: MMO / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. júl 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18410)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk