Blizzard ohlásil WoW pre konzoly a návrat Diabla

pridal uni 1.4.2008 o 16:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Blizzard maká ako fretka, funguje na plný plyn a zdá sa, že tento jedinečný tím vývojárov konečne pochopil, že bez tvorby hier pre konzoly nemá budúcnosť. Konzolisti, ktorí doteraz len túžobne vzdychali a ticho závideli užívateľom na PC dnes už kultovú MMORPG World of Warcraft, si môžu poskočiť od radosti. Je to totiž oficiálne, WoW bude na konzolách a to dokonca s prídavkom The Molten Core, ktorý prinesie zdokonalený single aj multiplayer s extra bludiskami a odmenami za plnenie úloh. Prvé koncepty, ale aj obrázky z konzolovej verzie WoW nájdete na tejto stránke.

Ďalej bolo ohlásené nové povolanie pre expanziu Wrath of The Lich King. Bude ním bard, ktorého melódie vás privedú na vrchol... šialenstva. Bard bude vyzbrojený spoľahlivou sekerou, gitarou a falošnými tónmi, vďaka ktorým nepriateľov zaženiete na útek, teda pokiaľ nebudú hluchí, alebo si do uší nedajú upchávky aspoň na leveli 10. Obzvlášť ničivý vplyv to bude mať na špicaté načúvadlá elfov. Podrobné info o novom povolaní, ako aj obrázky nájdete tu.

Blizzard vyriešil aj otázku nerozhodných hráčov, ktorí mali problém vybrať si medzi hack and slah Diablo a konkurenčným zvieracím rajom Viva Piňata. Blizzardi už čoskoro vypália konkurencii rybník hrou, ktorá sa zrejme stane absolútnym hitom. Ponesie názov The Diablo Loot Piňata a koncepty vyzerajú naozaj štýlovo. Titul hľadajte na pultoch obchodov koncom roka, ale radšej využite predobjednávku, pretože v prvých mesiacoch po vydaní zrejme pôjde poriadne na dračku a nemusel by sa vám ujsť.





Blizzard ohlásil  WoW pre konzoly a návrat Diabla Blizzard ohlásil  WoW pre konzoly a návrat Diabla Blizzard ohlásil  WoW pre konzoly a návrat Diabla Blizzard ohlásil  WoW pre konzoly a návrat Diabla
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20281)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk