Farebné pohľady na Zeno Clash

pridal uni 24.4.2008 o 10:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zeno Clash bude atypická akcia z pohľadu prvej osoby. Hráč sa ocitne v podivnom pestrofarebnom svete, kde sa zhostí úlohy Ghata, ktorý je jedným z mnohých detí hermafrodita zvaného OtecMatka. V bizardnom svete stretnete mnoho čudesných bytostí a zažijete nevšedné dobrodružstvá, ktoré sú vložené do lineárneho, ale návykového príbehu. Hra sa bude odohrávať v rôznych lokalitách aj obdobiach. Dĺžka hry neprekročí 12 hodín, čo Ace Team, ktorý bude daným titulom debutovať, komentuje slovami:" Je to kratší projekt, čo je pre nás ideálne, pretože ako malé štúdio sa môžeme sústrediť na tvorbu niečoho nového a odlišného bez toho, aby sme pri tom strávili 3-5 rokov. "

Hoci hra bude klásť dôraz na boj zblízka a užijete si rôzne kombá, údery a úchopy, nájdete v nej aj strelné zbrane, ako napríklad originálnu kušu, ktorej hrot sa rozštiepi na viacero zraňujúcich kúskov. Medzi nepriateľmi sú rôzne spolky a klany, pričom vy patríte k jednému z nich, k rodine OtcaMatky.

V hre bude aplikovaná fyzika a deštruktívne prostredie, čo však nie sú prvotné aspekty hry. Titul bude fungovať na Source engine, ktorého prednosti autori využijú najmä pri animáciách tvárí a bojoch nablízko. Zeno Clash bude obsahovať výlučne hru pre jednotlivca a dnes vám ho ukážeme v sérii obrázkov a ak ste ešte nevideli, určite si pozrite tento zaujímavý trailer. Produkt sa bude šíriť cez Steam, ale vývojári sa pokúsia priniesť ho aj v retail verzii a to v niekedy v priebehu tohoto roka.





Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash  Farebné pohľady na Zeno Clash
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Ace Team
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 09. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk