Shaun White dáva backcountry

pridal spacejunker 29.5.2008 o 14:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vonku zúria tropické horúčavy a Ubisoft provokuje totálnou snehovou perinou na prvých obrázkoch zo Shaun White Snowboarding. Hra pobeží ako väčšina produkcie tejto spoločnosti na engine Anvil, ktorý debutoval v Assassin's Creed. Tam, kde je Anvil, je aj voľnosť a tá sa vo svete snowboardingu viaže k big mountain a backcountry jazdeniu. Ubisoft vyráža na poriadne kopce, prirodzené prekážky a opúšťa tradičné parky. Shaun White Snowboarding bude také jazdenie na prírodno.

Z SSX On Tour si požičiava celé hory, ktoré môžete zjazdiť ako sa vám zachce a z Amped zase niektoré finesy ako držanie sa realizmu alebo hlúposti ako gulovačku medzi kamošmi. SWS je postavená kompletne na fyzike, nie na predskriptovaných animáciách, čiže budete svedkami rôznych komických, ale aj nepredvídateľných situácií, čo hrá do karát veľkému množstvu trikov a prekážok.

Kde, s kým a kedy budete jazdiť, máte plne vo vašej kontrole. Na kopcoch dokonca narazíte aj na boarderov, ktorých ovládajú hráči z celého sveta. Plánuje Ubisoft vytvoriť rezorty, ktoré sa budú plniť v online skutočnými hráčmi? Jedno je isté, že s kamarátmi budete môcť vyraziť na prieskum terénu, objavovať tajné spoty a potom ich odpaniť nejakým tým trikom, ktorý samozrejme zachytí kamera. O výsledné video sa podelíte s celým svetom publikovaním na server.

Ubisoft v SWS predstaví Dual Analog ovládanie, inšpirované pravdepodobne systémom Flick It od EA, ktorá ho použila v skejtovej revolúcii Skate. Prezentácia SWS zatiaľ pokrivkáva, no jednoznačným pozitívom tejto hry je, že hráčov zavedie na miesta, ktoré sú buď ohradené alebo vstup do nich zakazujú rôzne tabule. Mňa osobne teší možnosť strhnúť lavínu a spraviť si prvú lajnu na strmých štítoch.

Shaun White Snowboarding sa pripravuje aj vo verzii pre Wii. Podobne ako vo svojom proťajšku, aj tu bude olympijský víťaz a diktátor podujatia X Games iba zastávať pozíciu vášho mentora. S partiou vyrazíte na trip okolo sveta a budete s rastúcou popularitou a rešpektom spoznávať najlepšie rezorty, špičkových jazdcov a tie najlepšie podmienky pre jazdenie. Aj Wii verzia bude mať integrovanú podporu plynulého prechodu do multiplayeru pre štyroch hráčov (iba offline), filmovanie vlastných videí a objavovanie tajných spotov na kopcoch.

Výbornou informáciou pre majiteľov Balance Boardu je podpora fitnes podložky na jazdenie, čiže pred telkou budete prenášať váhu pri manévrovaní ako na skutočnej doske. Snáď to bude lepšie vyriešené ako paródia na snowboarding v jednej z minihier vo Wii Fit.

Shaun White Snowboarding začne diktovať koncom roka. Podobu hry zachytáva trailer a mladého zabijaka na doske zase filmovaný teaser.





Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry Shaun White dáva backcountry
Shaun White dáva backcountry  Shaun White dáva backcountry  Shaun White dáva backcountry
Shaun White dáva backcountry
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Šport
Dátum vydania:  november 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk