Vstup povolený len so svetelným mečom

pridal spacejunker 18.7.2008 o 14:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

LucasArts plánuje tento rok dať Sile voľný priechod. Zatiaľ čo vo Force Unleashed sa bude krájať Star Destroyer a tapetovať steny Storm Troopermi, v Star Wars: The Clone Wars: Lightsaber Duels sa zhmotní dlhoročné želanie fanúšikov - mávať v hre svetelným mečom ako oni pískajú. Hra síce nebude podporovať rozšírenie Wii MotionPlus pre absolútnu detekciu pohybu, no duely zástupcov svetlej i temnej stránky majú uspokojiť práve tých, ktorí netrpezlivo čakajú na poriadnu hru so svetelnými mečmi.

Analogom na Nunchuku sa pohybujete v aréne, tlačítkami blokujete výpady, aktivujete sily a vykonávate iné parádičky, no a švihaním Wiimotu šermujete. Horizontálny pohyb vyvolá ľahký útok, vertikálny silnejší a bodnutie pomalý, ale zato devastačný úder. Postava sa snaží kopírovať vaše pohyby, čo znamená, že ak švihnete zľava do prava, presne to isté spraví aj zvolený hrdina. Počas bitky budete môcť využívať prostredie a hádzať po nepriateľoch objekty, alebo ich štekliť bleskami.

Lightsaber Duels bude mapovať všetky nadôležitejšie duely z oboch filmových trilógií, ale aj súboje z prichádzajúceho animovaného filmu Star Wars Clone Wars, z čoho jasne vyplýva, že v hre sa stretnete s nepreberným množstvom postáv vrátane Anakina, Obi Wana, ale aj úplne neznámych ako bojovníčkou rasy Togrutan.

Autori si dávajú záležať na autenticite prostredí a budovaní atmosféry dynamickými zmenami v arénach a efektami v pozadí. Jedna z nich sa po havárii vesmírneho korábu premení na kolabujúcu sa zmes betónu a železa, ktorú gravitácia neúprosne ťahá k zemi ako odtrhnutý výťah, pričom vy stále v nej bojujete o holý život!

Star Wars: The Clone Wars: Lightsaber Duels popri story móde ponúkne aj multiplayer a to všetko koncom tohto roka, presne v čase, kedy by mal ísť do vysielania aj TV seriál z prostredia Hviezdnych vojen.





Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom Vstup povolený len so svetelným mečom
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
Wii

Vývoj: LucasArts / Krome Studios
Štýl: Bojovka
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19666)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk