NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu

pridal uni 19.8.2008 o 9:18 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tento rok si môžete basketbal pod hlavičkou NBA zahrať v dvoch nových  tituloch. Ten prvý sa rodí v dielni EA a konkurentom NBA Live 09 bude opäť hra od SCEI. Tá sa na trh dostane pod názvom NBA 09 The Inside a je určená pre PS3 a PSP. Obidve hry sa dokonca majú objaviť v približne rovnakom termíne, ktorým je október  2008.

NBA 09 The Inside sa pokúsi čo najvernejšie zachytiť nie len samotný priebeh hry, ale bude klásť dôraz aj na audio komentár, televízne spoty a pozadie tohoto športu. Taktiež sľubuje  robustný a prepracovaný online systém s profilmi hráčov a rýchlym prístupom do hry. Prvýkrát na PS3 vstúpite aj do zákulisia, kde prebiehajú rozhovory hráčov a trénerov, výkony hráčov na ihrisku ovplyvnia rôzne sekundárne parametre, ako je ich čas ktorý hráč trávi na ihrisku, pomery v tíme a plat.

Okrem toho sa vraj dočkáme zdokonalenej  AI tímov aj jednotlivcov, reálnejších prostredí, kde napríklad uvidíte povzbudzujúcich trénerov, či dokonca zametača, ktorý dbá na poriadok. K tomu si pripočítajte dve minihry, blacktop golf, kde sa hádže na kôš v sťažených podmienkach a rabbit, kde pôjde o zasahovanie rôznych pohyblivých cieľov. S full HD 1080p a priemerne 60 FPS vraj bude NBA 09 The Inside najsvižnejšou a najrealistickejšou basketbalovou hrou na trhu.





NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu NBA 09 The Inside odkryje aj zákulisie basketbalu
Páči sa mi!






na
PS3
PSP

Vývoj: SCEE / SCEI
Štýl: Šport
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19979)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk