Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku?

pridal blade 20.8.2008 o 16:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kolísajúca kvalita titulov zo série Need For Speed je nepopierateľná. Carbon, Most Wanted i Pro Street zapadli prachom skôr než sa z neho vôbec stihli vyhrabať a tak možno za skutočne kvalitný diel považovať len dávny Underground, ako prvý prinášajúci do žánru závodov v súčasnosti už klasiku v podobe tunningu.

Rok a pol trvajúci vývoj pokračovania s názvom NFS: Undercover ale sľubuje viac než štandardný sequel a preto nebude od veci, ak si ho tu teraz mierne priblížime. Hra samotná zavedie súťaženia chtivých hráčov do novej super metropole Tri-City, ktorá okrem toho že bude voľne prístupná už od počiatku hry, neprinesie zhola nič nové, čo by stálo za zmienku. Čaká vás teda klasická zmes industriálnych, pobrežných či obytných zón, pričom po vzore posledného Burnoutu nebude chýbať ani oblasť priľahlých kopcov a lesov, to aby sa tie závody downhillu mali vôbec kde odohrávať.

Čo sa týka variability závodov, okrem absentujúceho driftu nebude chýbať jazda kolečko dokola či šprint, v Undercoveri doplnené o tzv. highway battles, teda závody jeden na jedného odohrávajúce sa na miestnej diaľnici. Nebudú chýbať ani zbesilé naháňačky s chlpatými, tak ako to vyplýva už zo samotného podtitulu... titulu. Comeback hlási aj duo vylepšovákov menovite Nitro a SpeedBreaker, takže ani z tohto hľadiska nebude nový diel robiť sérii hanbu.

Zmien sa dočká aj jazdný model, ktorý sa opäť o čosi viac priblíži realite, aj keď taký GRID od nového NFSka určite nečakajte. Príbeh, s príťažlivou Maggie Q v hlavnej úlohe síce sľubuje kdejaké zvraty, ale ako dobre poznáme EA, určite bude len takou zásterkou či skôr spojovátkom, potrebným na prepojenie jednotlivých závodov. Skrátka, pokračovanie, ktoré toho sľubuje strašne moc, ale až v cieľovej rovinke sa uvidí, či to neboli len prachbiedne kecy.

Viac o nájdete v preview na nfsgame.net.





Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku? Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku? Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku? Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku? Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku? Undercover zaradí jednotku... alebo spiatočku?
Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: EA / EA
Štýl: Racing
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20280)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk