Mix

pridal saver 30.11.2008 o 8:35 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Amerika mala tento predvčerom Čierny piatok a teda deň kedy všetky v US nakupujú darčeky a kedy všetky obchody realizujú akcie. Už máme informácie o jednom udupadnom predavačovi, ktorý ráno otváral brány nátresku ľudí. Ale pekne máme zachytený boj o poslednú paletu Guitar Hero Xbox 360 bundlu v jednom Wallmarte.

 Pri teroristickom útoku v Mumbaji bolo zastrelených 200 ľudí a zrejme ešte viac postrelených, jedným z postrelených je aj kanadský herec Michael Rudder, ktorého poznáme ako hlas z Far Cry Instincts, mal svoju postavu aj v Splinter Celle, Assassins Creede, Rainbow Sixe.

 Xbox sa práve spojil s MySpace a Channel 4 na vytvorenie primetimeovej hudobnej šou počas Vianoc. Volať sa to bude Campfire Sessions a budeme tam počuť výber roku 2008. Dostať sa na natáčanie budú môcť aj xbox hráči. Zrejme Lips súťaž nebude v šou chýbať.

 Midway sa snaží vytvoriť trochu hype okolo svojej novej hry a hovorí, že vyzerá rovnako ak nie lepšie ako Gears of War 2. Tak k tomu môžeme dodať, že im držíme palce. Nakoniec, ak je hra na Unreal engine tak, ak sa posnažia môžu dosiahnuť podobnú kvalitu a ostatné je otázka vkusu. Pre Midway je ale dôležitejšie svoje hry aj dokončovať a poriadne doladiť. Ďalším ich otáznym titulom totiž bude trochu rozporuplný a neustále odkladaný Wheelman.

 Objavila sa séria videí na Killzone 2 prezentujúca jednotlivé classy z beta testu.

 Ak hrávate Last Remnant pre Xbox360, čakajte, že v decembri prídu štyri sťahovateľné balíky do hry pridávajúce rôzne rozšírenia. Napríklad nové úlohy, nové oblasti, nové formácie. Tri balíky budú zadarmo jeden bude stáť smiešnych 100 pointov.  Mohli by radšej zapracovať na doladení technickej stránky hry a zapatchovať ju čím skôr.





Mix
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20057)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk