Armáda dvoch udrie druhýkrát

pridal saver 17.3.2009 o 10:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Army of Two: The 40th Day sa ukazuje na nových záberoch a naznačuje pekne vylepšenú grafiku. Z prvých dojmov usudzujeme, že grafiku budú dopĺňať aj vylepšenia v samotnej hre. Podľa dojmov joysticku vypustené obrázky nezachytávajú skutočnú kvalitu grafiky, ktorá sa výrazne zlepšila.

Z príbehu vieme, že sa naši dvaja vojaci dostávajú do zničeného Šanghaja, ale cieľom vojakov nebude teraz bojovať za určitú stranu, prioritou bude dostať sa z mesta preč a to so zdravou kožou. Cestou budú môcť zabíjať útočníkov, chrániť civilistov, ale bude to čisto na hráčoch. Morálne rozhodnutia za nich hra nerobí.

Hra dostane novú možnosť a to taktický displej ala Metroid Prime, kde po namierení na nepriateľa uvidíte jeho údaje, nebezpečenstvo, respektíve pri namierení na rôzne objekty uvidíte možnosti kontextorvých príkazov. Vylepšilo sa aj krytie a teraz funguje prakticky rovnako ako v Gears of War.

V prezentovanej úrovni na mesto padajú meteority a zrejme to bude časť katastrofy, ktorá postihla mesto. Prepojenie nepriateľov útočiacich na mesto zatiaľ nebolo vysvetlené, ale sú zo skupiny "40th Day Initiative", ktorá môže byť nejaký typ násilnej sekty. Hráči sa všetky detaily príbehu budú dozvedať popri prechode mestom, budú sledovať, ako padajú mrakodrapy, ako útočníci zabíjajú civilistov a civilizácia upadá. Popri tom všetkom budete môcť plniť rôzne platené misie, ktoré vám ponúkne váš šéf cez vysielačku. Všetky situácie budú mať viac riešení a možností. Podľa vášho riešenia sa vám budú odomykať rôzne bonusy ako napríklad časti zbraní.





Armáda dvoch udrie druhýkrát Armáda dvoch udrie druhýkrát Armáda dvoch udrie druhýkrát Armáda dvoch udrie druhýkrát Armáda dvoch udrie druhýkrát Armáda dvoch udrie druhýkrát
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PS3
PSP

Vývoj: EA / EA
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. január 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk