GTA pre DS s prvou desiatkou

pridal saver 16.3.2009 o 21:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

Eurogamer práve ohodnotil GTA Chinatown Wars pre DS známkou 10/10. Zagratuloval tak k excelentnému výkonu Rockstaru, ktorý dokázal znovuoživiť atmosféru prvých GTA, doviesť ju do modernej doby a pridať perfektné využitie touchscreenu na handhelde. Na IGN hra dostala 9.2, 9.3 a 9.5, čo len potvrdzuje vysokú kvalitu hry.

Z mojich prvých dojmov to tiež na 10 nie je, ale Rockstar pre hru spravil jedinečný 3D engine, ktorý zvláda zobrazovať rozsiahle mesto s množstvami detailov, zaplnenými ulicami a navyše aj s plynulým prechodom dňa a noci. Celkový dojem dopĺňa dynamika ovládania áut, motoriek, lodí. Trochu škoda kamery, ktorá niekedy nevidí postavu, respektíve pre jej pohľad takmer kolmo zhora nevidíte dostatočne vpred a pri veľkých rýchlostiach je problém vyhýbať sa premávke a odhadovať, kedy končí ulica. To všetko ale vynahradzujú touchscreenové minihry ako nalievanie benzínu do fľaší na molotove koktejly, štartovanie vozidiel, montovanie sniperky, ale aj navigácia v PDA alebo vo vašom príručnom kufríku, kde si nosíte drogy, s ktorými môžete v uliciach obchodovať. Z ďalších zábaviek pekne vylepšili napríklad naháňačku s políciou, ktorých musíte pri prenasledovaní vyblokovať, aby ste sa ich zbavili.

Samotný základ hry je rovnaký ako u ostatných GTA, teda kontaktovanie rôznych postáv, kde každá má svoje záujmy a ciele. Pri príbehu môžeme nájsť ešte jeden mínus a to absenciu prestrihových scén, ktorých spracovanie je podmienené veľkosťou DS karty. Namiesto scén tu sú totiž len obrázky tvárí a rozhovory, v ktorých sa už s postavou nestotožníte tak, ako v napríklad v GTA 4.

Hru prejdete za takých 15 hodín, ale to je len minimum, čo pri hre strávite. Multiplayer a rôzne vedľajšie činnosti v meste vám ponúknu ďalšie hodiny zábavy.





GTA pre DS s prvou desiatkou
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, grand theft auto






DS

Vývoj: Take 2 / Rockstar
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. marec 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19877)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk