PlayStation Home v číslach

Tichý štart PlayStation Home začína prinášať svoje prvé ovocie. Od spustenia služby v novembri 2008 vo forme beta verzie eviduje 7 miliónov užívateľov.

pridal spacejunker 26.6.2009 o 16:20 pod informácia
PlayStation Home v číslach

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Tichý štart PlayStation Home začína prinášať svoje prvé ovocie. Od spustenia služby v novembri 2008 vo forme beta verzie eviduje 7 miliónov užívateľov, pričom 3 milióny sú Európania. Priemerný návštevník je muž vo veku 18 – 25 rokov a strávi v Home približne 56 minút. Celkovo bolo stiahnutých 6 miliónov kúskov rôzneho obsahu, povedal Peter Edward (Director of Home SCEE) pre server Gamasutra.

V jednej z prvých lákavých atrakcií - Red Bull Air Race – bolo nalietaných 575 000 hodín, zúčastnilo sa jej 873 136 unikátnych užívateľov a eviduje 2,5 milióna návštev. Priemerný čas strávený v Red Bull zóne je 39 minút. Vývoj tejto zdarma dostupnej hry podľa Edwarda vyšiel na 110 000 EUR, no jej trhová cena je po konzultáciách s tretími stranami približne 1,5 milióna EUR.

Jednou z prvých promo akcií v priestoroch Home bola prezentácia filmu Watchmen režisérom Zackom Snyderom. Jeho komentár videlo 812 544 unikátov, zónu filmu navštívilo 3,2 milióna a kostýmy Nite Owla a Rorschacha si stiahlo 1,65 milióna hráčov.

Počas dvoch týždňov zaznamenala kampaň Star Trek stiahnutie 450 000 kostýmov a video bolo videné 250 000 krát. 125 000 hráčov sa zase zapojilo do puzzle hry Transformers za účelom získania trička zadarmo.

Home je miestom, v ktorom môžu spoločnosti komunikovať svoje produkty priamo cieľovej skupine – hráčom, pričom Edward vypichuje úspech zóny EA Sports a kostýmy Street Fighter spoločnosti Capcom.

Edward dodáva, že nejde len o peniaze, ale že Home sa s ďalšou podporou stane východiskovým bodom pre PlayStation 3 Online, resp. všeobecnou lobby. „Hráči si môžu zostaviť tímy, vybrať mapu a dohodnúť taktiku predtým než spustia hru. Toto sa stane nevyhnutým komponentom všetkých PS3 hier.“

Zatiaľ priame spúšťanie z Home podporujú Warhawk, LBP, Resistance 2, MotorStorm, Street Figghter 4.





Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






PlayStation Home v číslach
PS3

Vývoj: SCEE / SCEJ
Štýl: Simulácia
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk