Assassin ukázal na PAX nové možnosti

Oproti Splinter Cell sa Assassin's Creed 2 dostavil na PAX v plnej zbroji a ukázal nové možnosti hry.

pridal saver 8.9.2009 o 11:08 pod hry
Assassin ukázal na PAX nové možnosti

HRY > NOVINKY >

Oproti Splinter Cell sa Assassin's Creed 2 dostavil na PAX v plnej zbroji a ukázal nové možnosti hry.

Hlavná postava bude môcť okrádať obyvateľov mesta a získať tak od každého niekoľko drobných. Peniaze môžu byť použité na kúpenie si rôznych vecí ako napríklad jedov od doktora, alebo si môžete najať nájomného vraha na špinavú prácu. Vrátia sa aj vedľajšie misie, ale tentoraz pridávajú aj rôzne obmedzenia. Napríklad budete musieť zabiť cieľ bez vyvolania poplachu.

V novej hre sa výrazne rozšíria možnosti pohybov postavy po území a napríklad sa bude môcť Ezio zachytiť lámp na rohu domov a spraviť elegantnú otočku o 90 stupoňov bez straty rýchlosti. Rovnako sa vylepšil rozhľad postavy, ktorá s aktivovaným Eagle Vision bude jasnejšie vidieť svoje ciele.

Ciele teraz síce budete lepšie videť, ale oproti tomu často dostanú aj svojich bodygardov. Vtedy je najvhodnejšia situácia použiť jed. Ale jed nezabije nepriateľa len tak ľahko, nezloží sa hneď k zemi, ale zošalie a začne sekať všade okolo seba a môže zabiť aj váš cieľ.

Ďalšou novinkou Eiza je možnosť hádzať peniaze, na ktoré následne okamžite naskáču obyvatelia a vytvoria ešte väčší chaos. Napríklad okolo sekajúceho jedom omámeného bodyguarda to vytvorí priam jatky. Následne zasiahne aj stráž, ktorá sa pokúsi spraviť poriadok.  Strážci tentoraz pôjdu po Eizovi aktívnejšie, budú využívať novú AI, ktorá vás dokáže oblkúčiť a zatlačiť do rohu. Na druhej strane vy môžete jedného z vojakov zobrať ako štít a pokúsiť sa utiecť.

Nové funkcie ale nebolo všetko čo sa na PAX prezentovalo. Ubisoft predstavil aj úplne novú lokalitu v hre a to katakomby. Tie budú na rozdiel od mesta temné, lineárne a viac puzzle orientované. Ak do nich vstúpite musíte sa dostať na koniec. V tomto sa autori dosť inšpirovali Princom z Perzie. Celkovo strávite v katakombách 3 až 5 hodín.

Vyzerá, že Ubisoft sa naozaj s Assassinom pohral a prvá hra bola len takou malou predohrou, pred tým čo nás čaká teraz. Rozmanitosť, rozsiahlosť, kvalitná grafika a hlavne dokonalá hrateľnosť.

Viac z Assassina ešte uvidíme koncom mesiaca na TGS, kde Ubisoft prinesie - Assassin’s Creed II, Splinter Cell: Conviction, Avatar: The Game, Red Steel 2, Rabbids Go Home.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19817)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk