Odhalenie LittleBigPlanet 2

V jednotke ste vytvárali levely, v dvojke to budú rovno celé hry!

pridal saver 8.5.2010 o 10:54 pod hry
Odhalenie LittleBigPlanet 2

HRY > NOVINKY >

Bilancia LittleBigPlanet hovorí o 2 miliónoch publikovaných leveloch, pričom každý týždeň sa toto číslo nafúkne o ďalších 56 000. U LittleBigPlanet 2, pokračovaní odhalenom v najnovšom čísle GameInformer (výpis z článku nájdete na PSInformer), majú tieto hodnoty šancu vyletieť do stratosféry.

Media Molecule svoje dieťaťko hýčka, k pôvodnej idei nepristupuje s chuťou dojiť ju do poslednej kvapky pridávaním nových kostýmov a stavebných prvkov, ale snaží sa z hopsačky s mocným editorom spraviť svet neobmedzených možností. LittleBigPlanet 2 už vlastne nemusí byť skákačkou, prekračuje hranice žánru a môžete z nej mať racing, strieľačku, RPG či dokonca logickú hru!

Už možnosti pôvodnej hry sa dali využiť aj na iné ako herné účely, napríklad na firemné prezentácie, odkazy milovaným alebo ako marketingový či kreatívny nástroj reklamných agentúr.

V LittleBigPlanet 2 si jednoducho vytvoríte hru, akú len chcete. Nový editor umožní upravovať HUD, nahrávať vlastné zvuky a priraďovať ich objektom a postavám, meniť chovanie a programovať AI nepriateľov, na ktorých sa budú dať editovať aj slabé miesta, nahrávať vlastné krátke filmy a vkladať do levelov cut-scény, kompletne meniť ovládaciu schému pri riadení vozidiel (nakláňanie ovládača vpred a vzad = akcelerácia, brzdenie) a komplikovanú sieť káblov vedúcich k spínačom a mechanizmom koncentrovať do jedného centrálneho čipu, čím sa ušetrí miesto. Výbornou správou pre staviteľov je, že v dvojke pôjde spájať celé levely za sebou, že všetky DLC s kostýmami a objektami do editora sa prenesú z jednotky automaticky. Navyše každý jeden hráč bude mať vlastný profil na oficiálnej stránke, kde budú vystavené jeho vlastné výtvory.

S novým obsahom súvisí aj integrácia snímania QR kódov, po nasnímaní takéhoto kódu z vizitky alebo reklamného letáka kamerou PS Eye sa môže načítať nový level!

Okrem nového editora Media Molecule pripravuje aj kampaň, v ktorej budete cestovať v čase a spoznávať dejiny. Medzi ďalšie novinky bude patriť aj vystreľovacia kotvička, či sa v základnej výbave Sackboya objaví aj zbraň Paintball, nie je zatiaľ isté.

Dátum vydania LittleBigPlanet 2 je naplánovaný na tento rok a s vysokou pravdepodobnosťou sa stane vlajkovou loďou PlayStation Move. Viac o hre sa dozvieme na E3.





Páči sa mi!

Zaradené pod: PS Move, playstation, ati






PS3

Vývoj: SCEE / Media Molecule
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. január 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19985)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk