Diablo III na GamesCom 2010

Väčšinu majiteľov PC určite zaujíma predovšetkým to, ako sa na GamesCome prezentoval Blizzard a Diablo III. Čítajte a pozerajte!

pridal uni 18.8.2010 o 17:32 pod hry
Diablo III na GamesCom 2010

HRY > NOVINKY >

Blizzard nesklamal a na GamesCom priniesol ukázať túžobne očakávaný titul Diablo III. A tentoraz to neboli len mlátičky v podzemí v už okukaných prostrediach. Vývojári hovorili predovšetkým o remeselných umelcoch a ku podivu aj v tomto smere dokázali nájsť priestor na inovácie. 

Obchodníci a remeselníci majú teraz väčší význam a poskytujú hráčovi rôzne služby. Naďalej je možný predaj prebytkov a oprava predmetov a kováč vyrába diery do predmetov na vkladanie povzbudivých klenotov. Tentoraz sa ale remeselníci dajú vylepšovať a vytrénovať na vyššiu úroveň a vtedy sú ich služby a ponuka komplexnejšie. Je to zjavné v ponúkanom sortimente predmetov a súčasne sa mení aj vzhľad predajcu a jeho dielne. Za predmety nestačí len zaplatiť, ale treba priniesť aj suroviny na ich výrobu.

Našťastie nazbierané haraburdie a prebytky sa dajú rozložiť a tak sa získa ďalší materiál na výrobu nových vecí. Priazeň remeselníkov a obchodníkov si treba najskôr získať a potom sú natoľko lojálni, že putujú s hráčom do nových lokalít. Okrem kováča narazíte na šperkára, ktorý sa orientuje hlavne na amulety a prstene a mystika, ktorého parketou sú zvitky, magické zbrane, odvary a runy. Nájsť remeselných umelcov nie je len tak. Obvykle sa s nimi hráč dostane do kontaktu prostredníctvom úlohy a majú rôzne osudy.

  Diablo III - Artisan - GC 2010

V hre bude päť hrateľných postáv s možnosťou výberu ženského ekvivalentu a prepracovanejšími  špecializáciami, ako v predošlých častiach. Útočiskom hráča bude svätyňa, posledné útočisko v blízkosti temných síl, odkiaľ sa vydá na boj s démonmi a pekelnými stvoreniami. Vyskytne sa mnoho úloh a náhodné udalosti. Nebudú chýbať NPC postavy a to ako nové, tak aj známe, medzi nimi aj Deckard Cain. Nové lokality spestrí návrat do Tristramu a svätyňa ukáže nové priestory.

Samozrejme, Diablo III bude prepojený s online systémom Battle.net, kde užívatelia ocenia hlavne multiplayer. Primárna bude kooperácia, ale Blizzad diskutuje aj o PvP režime, ktorý ale ešte dolaďuje. Ako je už u Blizzardu zvykom, neprezradili ani približný dátum vydania a hru chcú uviesť na trh, keď bude v perfektnom stave.





Diablo III na GamesCom 2010  Diablo III na GamesCom 2010  Diablo III na GamesCom 2010
Diablo III na GamesCom 2010  Diablo III na GamesCom 2010  Diablo III na GamesCom 2010
Diablo III na GamesCom 2010  Diablo III na GamesCom 2010
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Blizzard Entertainment / Blizzard
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. máj 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk