Martinu Hingisovú uštval Kinect

Päťnásobnú grandslamovú šampiónku poriadne prevetral tenis v Kinect Sports 2, priznala v krátkom rozhovore.

pridal spacejunker 19.9.2011 o 14:34 pod hry
Martinu Hingisovú uštval Kinect

HRY > NOVINKY >

Čo majú Martina Hingisová a Microsoft spoločné? Kinect Sports 2, pokračovanie minuloročného športového bestselleru, kde sa objaví medzi novými disciplínami aj tenis. V Nemecku ho počas akcie Play Day päťnásobná grandslamová šampiónka predvádzala a nám sa ju podarilo vyspovedať počas pauzy na turnaji s novinármi.

„Niekedy pred desiatimi rokmi som bola s Kurnikovovou, Nadalom a inými hráčmi vo videohre. Skúšala som ju aj hrať, ale nebola som vôbec dobrá," spomína Martina na Top Spin, svoju prvú videohru, v ktorej sa objavila.

„Toto je úplne niečo iné," otáča sa smerom k obrazovke s Kinect Sports 2, ktorá visí nad provizórnou sieťou na tenisovom kurte. „Čo som sa naučila na kurte, môžem použiť v hre. Je to reálne." smeje sa a jedným dychom prikyvuje, že by sa takto mohli malé deti pripraviť na hru na skutočnom kurte. „Určite by si mohli precvičiť reakcie, naučiť sa hru na sieti."

„Mňa to hrozne baví, včera večer som začala a prestala až po troch hodinách," hovorí rodáčka zo Slovenska. Keď sa jej pýtame, ako sa pripravuje na skutočný aj virtuálny zápas, odpovedá: „Sústredíte sa hlavne na seba, chcete z hry vyťažiť maximum a pochopiteľne na výhru."

„Ak je raz človek naučený na výhry a prehry, berie to tak aj v živote, nie len na kurte," dodáva s úsmevom. Martina počas celej akcie nenašla rovnocenného súpera, došlo pred zápasmi aj k rituálu?

„Mojím rituálom je rozcvička," a keď už sme pri nej: „Cítim po včerajšku trochu svaly. Je to namáhavé. Ak máte niekoho po boku na rovnakej úrovni, je to náročné aj psychicky. Rozhoduje sa o tom, kto dlhšie vydrží hrať a musíte sa tým pádom aj viac sústrediť."

Nerozhoduje teda iba rýchlosť podania, ale aj celková pohoda pred televízorom. A možno vám postačí, ak si niekoho na druhej strane kurtu predstavíte. „Teraz sú tam postavičky, ale keby im dali mená, bola by to iná sranda," smeje sa nad touto ideou Martina a beží sa pripraviť na ďalší zápas.

Kinect Sport 2 bude obsahovať celkovo šesť nových disciplín, okrem tenisu to bude aj americký futbal, šípky, zjazd na lyžiach, golf a baseball. Na kurty a ihriská vstúpite koncom tohto roka. 





Martinu Hingisovú uštval Kinect  Martinu Hingisovú uštval Kinect  Martinu Hingisovú uštval Kinect
Martinu Hingisovú uštval Kinect  Martinu Hingisovú uštval Kinect
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, kinect, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Rare
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. október 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk