Ako sa hrá Resident Evil: Revelations?

Prvé mesiace nového roku sú napáchnuté hnilobným odérom nemŕtvych tak typických pre populárnu sériu Resident Evil. V príprave je nový film, ďalšie hry a čoskoro je tu Revelations.

pridal matus_ace 20.1.2012 o 13:25 pod hry
Ako sa hrá Resident Evil: Revelations?

HRY > NOVINKY >

Prvé mesiace nového roku sú napáchnuté hnilobným odérom nemŕtvych tak typických pre populárnu sériu Resident Evil. Máme tu v príprave ďalšiu časť filmovej katastrofy, čoskoro príde akcia Racoon City, v novembri Resident Evil 6 a na dvere klope malý veľký Resident Evil: Revelations na platforme 3DS.

Po prvý raz sme sa hre na zúbok pozreli v našom letnom preview. Zážitok to bol síce krátky, no o to intenzívnejší. Teraz hra svojim demom štartuje distribúciu hrateľných ukážok na systémoch Nintenda a nám ponúka ďalší malý kúsok na ochutnávku.

Opäť sa stretávame s postavou Jill Valentine, ktorú prevedieme loďou duchov SS Queen Zenobia, no tentoraz trošku inak. Pomalý postup pomedzi stiesnené steny nasiaknuté mrazivou atmosférou je vystriedaný trošku zložitejšími situáciami. Dostávame sa totiž s hlavnou hrdinkou do miestnosti, z ktorej zdanlivo niet úniku. Stačí však trochu preskúmať prostredie, nájsť zbraň, skrutkovač, zastreliť prvého nepriateľa a vyriešiť jednoduchý puzzle, ktorý stojí medzi vami a postupom ďalej.

Oproti predchádzajúcim dojmom sú teraz miesta, ktorými prejdete, nie len variabilnejšie, ale aj plnšie a detailnejšie prepracované. Vyšší dôraz sa kladie na prieskum prostredia, bez ktorého by ste boli stratení. Pri tejto činnosti vám pomôže aj šikovný gadget, ktorý objaví aj skryté objekty. A zjavne sa ho oplatí využívať, nakoľko nábojov nikdy nie je nazvyš. Stačí pár zle mierených striel a musíte sa začať poriadne obracať. Opäť sa potvrdilo, že v tomto titule nebude hrať prvé husle akcia, ale hustá atmosféra a aj chvíľky strachu.

V prípade handheldu ako je 3DS nikto neočakáva grafické zázraky, no Revelations prekonáva všetky očakávania a servíruje nádheru nielen čo sa výtvarného štýlu týka, ale aj po technickej stránke. Skutočne je zázrak sledovať, aké postavy dokáže tento drobec vykúzliť. To isté platí aj pre prostredia.

Môžete pokojne zabudnúť na nešťastný režim Mercenaries, ktorý sa náhodou dostal do samostatnej hry. A najhoršie na tom všetkom je, že do vydania hry musíme ešte 8 dní počkať. Zombíci si po vás prídu 27. januára a my pri tom nebudeme chýbať.





Ako sa hrá Resident Evil: Revelations?  Ako sa hrá Resident Evil: Revelations?
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk